Es presenten les activitats del Programa Gent Gran Activa

Les inscripcions als tallers es poden fer fins al dia 8 de febrer

Es presenten les activitats i els tallers del Programa Gent Gran Activa que es realitzaran entre el 15 de febrer i el 15 de juny. Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins al dia 8 de febrer de manera presencial a les oficines de l'Àrea Social en horari de 9 a 15 h o a través del correu electrònic promociosocial@cerdanyola.cat.

Consulta totes les activitats aquí.

Al mes de febrer comença una nova edició de tallers i activitats adreçades a les persones grans del municipi, amb el Programa Gent Gran Activa. Una programació àmplia i variada per donar resposta als interessos diversos i amb la que tothom pugui triar la seva opció.

En aquestes activitats es busca potenciar l'autonomia i l'apoderament de la població major de 60 anys, amb la possibilitat que puguin desenvolupar plenament les seves oportunitats i potencialitats a partir de l'accés als recursos educatius, culturals, de salut i lleure.

La programació inclou tallers i activitats de diferents àmbits (d'estimulació cognitiva, creixement i benestar personal i noves tecnologies) així com activitats d'oci i lleure de caràcter puntual. L'objectiu és oferir una programació d'activitats de diferents formats per tal d'adaptar-se a necessitats i demandes variades, d'acord amb l'heterogeneïtat del col·lectiu de la gent gran.

Les persones interessades a participar-hi poden informar-se trucant al telèfon del Programa de Gent Gran 93 580 88 88, o bé enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 603 620 214.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.