L'eutanàsia enceta el cicle de xerrades d'aquest gener

La sessió tindrà lloc el dimecres 10 de gener entre les 17.30 i les 19 h a la sala 22 de l'Ateneu de Cerdanyola

Els Equips d'Atenció Primària Canaletes, Serraparera i La Farigola, que conformen l'anomenada Escola de Salut, organitzen xerrades sobre temes sobre salut d'interès general amb el suport de l'Ajuntament de Cerdanyola. La primera sessió de l'any tractarà el tema de l'eutanàsia el dimecres 10 de gener entre les 17.30 i les 19 h a la sala 22 de l'Ateneu de la ciutat. Per a aquesta xerrada no cal inscripció prèvia.

Fins ara, l’Escola de Salut ha tractat temes com la gestió emocional i  tècniques de relaxació, l’alimentació i els hàbits saludables, les voluntats anticipades, el funcionament de La Meva Salut, l’activitat física o els àpats de Nadal.

Durant els pròxims mesos, les sessions programades són:

  • 10 de gener – ‘Què sabem de l’eutanàsia?’
  • 7 de febrer – ‘Maltractaments al fill/a. Com puc ajudar-lo/a?’
  • 6 de març – ‘Dol i pèrdua. Com suportar-ho?’

L’Escola de Salut organitza sessions informatives per abordar diferents temàtiques amb la finalitat de millorar els coneixements i les habilitats en salut entre la ciutadania. L'Escola de Salut és possible gràcies a l'estreta col·laboració en les actuacions en l'àmbit comunitari entre els equips d’atenció primària de Canaletes, Serraparera i La Farigola i l'Ajuntament de Cerdanyola.

Per a més informació, cal adreçar-se al taulell d’atenció a la ciutadania del CAP Canaletes, del CAP Serraparera o del CAP La Farigola.

 

Un gener ple de xerrades

Durant aquest mes de gener, l'Escola de Salut, el Casal de Joves d'Altimira i l'Espai Infantil organitzen quatre conferències a Cerdanyola del Vallès. Els temes que es tractaran són molt diversos: salut, infància i adolescència. 

Més info: El mes de gener ve carregat de xerrades sobre salut, infància i adolescència

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.