El Fantosfreak i la Covid-19, protagonistes de la setmana

Les notícies més destacades de la setmana a Cerdanyola

Aquesta setmana l'actualitat a Cerdanyola del Vallès ha estat marcada per la Covid-19 i per la celebració del Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, el Fantosfreak

Toc de queda i limitació de trobades a 10 persones

La ciutat i també la resta de Catalunya, coneixia el dijous 15 de juliol les noves restriccions contra la Covid-19, així doncs a partir del 16 de juliol els establiments públics i les activitats hauran d'acabar a les 00:30 hores i també es limiten les reunions i trobades familiars i socials a un màxim de deu persones, tant en públic com en privat, excepte si són bombolles de convivència.

Més info: Entra en vigor la limitació de trobades a 10 persones

A més, també el divendres 16 de juliol el TSJC va donar llum verda a l'aplicació del toc de queda a alguns dels municipis de la comunitat autònoma d'una de la matinada a 6 del matí.

Més info: Llum verda del TSJC al toc de queda, que ja entra en vigor

 

Record a les víctimes de la Covid-19

Aquesta setmana també hi ha hagut espai per a les víctimes de la Covid-19. Cerdanyola va acollir un acte, el dijous 15 de juliol, en record a les víctimes del virus, de les quals la ciutat no s'ha pogut acomiadar. Amb el nom Us guardem al Cor, Cerdanyola va celebrar un acte emotiu per aquelles persones que ens han deixat durant la pandèmia.

Més info: Emoció, records i agraïments en l'acte en memòria de les víctimes de la COVID-19

El Fantosfreak, plat principal de la setmana

Tot això en una setmana en la qual s'ha celebrat el Fantosfreak, el Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, que ha tornat dos anys després de la seva darrera edició. El festival, que ha sabut sobreposar-se a la pandèmia per la Covid-19, ha tingut com a guanyador al curt Dar-dar, de Paul Urkijo

El director del Fantosfreak, Rafa Dengrà, s'ha mostrat content amb la resposta i el comportament del públic en una edició especial.

Més info: El Fantosfreak premia el terror i la tendresa en la seva 20-21a edició