El FIT Festival i els debuts d'esports, protagonistes de la setmana

Resum dels fets més destacables de la setmana a Cerdanyola del Vallès

Cerdanyola del Vallès reb aquest cap de setmana el bianual Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Bambalina, amb activitats dissabte i diumenge durant tot el dia. A més, el cap de setmana passat van debutar amb victòria el CBF Cerdanyola i el Cerdanyola Futbol Club de futbol sala. També, el TOT ha entrevistat la presidenta de Bambalina, Elvi Vila. Segons l'INE, el cotxe és el mitjà de transport més utilitzat pels cerdanyolencs per anar a treballar o estudiar.

13è FIT de Bambalina

Cerdanyola del Vallès quedarà envaïda de teatre i de famílies aquest dissabte 23 i diumenge 24 de setembre amb l'arribada del 13è Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil (FIT) de Bambalina. Espectacles itinerants al carrer, obres de teatre al Museu d'Art de Cerdanyola i a l'Ateneu i exhibicions a la Plaça de l'Abat Oliba ompliran l'agenda cultural de matí i tarda. La meitat de les activitats són gratuïtes i algunes de les que requereixen entrada valdran només 1 euro. Els tickets encara es poden comprar al web de Bambalina

Més info: Arrenca el cap de setmana de FIT Festival després d'una inauguració màgica

Victòria del futsal i del bàsquet

El Cerdanyola Futbol Club de futsal comença de manera immillorable la lliga: 6-0 contra els aragonesos de l'Almonacid FS en un partit còmode i brillant pels verd-i-blancs. Per la seva part, El primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola va guanyar en el debut de Super Copa Femenina, disputat aquest dissabte al PEM Guiera contra el Joventut Les Corts

Més info: Debut gloriós del Cerdanyola Futbol Club de Futsal (6-0)

Més info: Debut i triomf del Club Bàsquet Femení Cerdanyola a Super Copa

Fer poble amb teatre al carrer

Durant els dies previs Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil, el TOT va parlar amb l’Elvi Vila, la presidenta de Bambalina, per conèixer una mica més els espectacles que es presentaran i en quin punt es troba l'entitat. 

Més info: Elvi Vila: "Per nosaltres fer teatre al carrer és una manera de fer poble"

El cotxe, mitjà estrella a Cerdanyola

Segons l'estudi de l'Instituto Nacional de Estadística de 2021, el total de 24.704 cerdanyolencs i cerdanyolenques que s'han de moure per desenvolupar les seves tasques laborals o estudiantils, 14.878 ho fan en vehicle particular, el que suposa el 60,22%Els que es decideixen per al transport públic, en el cas de la nostra ciutat autobús o tren, són 4.959 persones, que representa un 20,07% del total. A més, 3.552 es desplacen caminant (14,37%).

Més info: El cotxe és el mitjà de transport més utilitzat pels cerdanyolencs per anar a treballar o estudiar

Per lluitar contra aquesta xifra, aquesta setmana se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat i Cerdanyola del Vallès s'ha sumat a la iniciativa. 

Tanca 7a Festa del Comerç

La Festa del Comerç tanca la seva setena edició amb bones sensacions, malgrat patir una caiguda de la participació en la franja del migdia de diumenge 17 de setembre. L'assistència al Parc del Turonet en la trobada de socis de Cerdanyola Comerç i Serveis va ser bona, arribant a vendre's prop de mig miler de butlletes del sorteig d'una panera amb productes de tots els comerços participants. Grans, petits i mascotes van explotar al màxim les activitats i les exhibicions, a més d'aprofitar i conèixer més a fons el comerç local de Cerdanyola del Vallès.

Més info: Èxit de la 7a Festa del Comerç en una jornada molt calorosa

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.