contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

Guanya un xec regal de 300 € en tractaments facials estètics

El xec regal es podrà bescanviar als centres de Grup Policlínic

Grup Policlínic, amb seus a Cerdanyola, Sant Cugat (Policlínic Torreblanca), RubíSabadell i Terrassa  sorteja un xec regal de 300 € en tractaments facials estètics. El xec es podrà canviar per qualsevol tractament estètic, sigui en la seva unitat de medicina estètica, del servei d'esteticista o ambdues en qualsevol dels seus centres.

Grup Policlínic fa quasi 30 anys que ofereix serveis d'estètica amb professionals de primer nivell. Entre la seva oferta estètica destaca l'aparatologia mèdic-estètica que disposa i el gran ventall de tècniques per tractar taques, arrugues, ulleres, flacciditat i llavis, entre altres.

Per guanyar aquest xec hauràs d'omplir el formulari que s'adjunta més avall fins al pròxim dijous 15 d'abril. El o la guanyadora podrà gaudir de tractaments estètics facials per valor de 300 € als centres de Grup Policlínic. Molta sort a tots i a totes!!!

I si no et toca, també podràs conèixer els tractaments facials de medicina estètica i servei d'esteticista de Grup Policlínic. A més, la primera visita informativa és gratuïta i es pot reservar plaça a la web.

 

Més informació