Nadal, el Sincrotró i les obres als carrers protagonitzen la setmana

Resum dels fets més destacats de la setmana a Cerdanyola

La setmana a Cerdanyola del Vallès ha estat marcada per les activitats nadalenques i solidàries, i per les novetats respecte a les obres als carrers de la ciutat i al Sincrotró ALBA.

Millores a l'asfalt 

Aquesta setmana han començat noves actuacions sobre l'asfalt d'alguns carrers de Cerdanyola. L'Ajuntament ha engegat la segona fase de les obres sobre l'asfalt i aquesta setmana han arrencat els treballs al Ptge. Pollancres i al Pg. Doña Amelia. En total, les obres es faran a 12 carrers.

Treball sobre l'asfalt de l'avinguda Roma el 2021. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Treballs sobre l'asfalt de l'avinguda Roma l'any 2021. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

 

Ampliació del Sincrotró ALBA

El projecte ALBA II fa els primers pasos per ser una realitat. El Govern de la Generalitat ha anunciat que cedirà uns terrenys de 40.000 m2 adjacents al Sincrotró per poder construir l’ampliació que portarà la instal·lació fins a la quarta generació dels sincrotrons. El compromís dels governs català i espanyol és invertir 120 milions d'euros els propers vuit anys. La inversió, ha apuntat Aragonès en una visita a les instal·lacions aquest dimecres, serà tant en forma de noves instal·lacions -als 40.000 m2 cedits ara- com en forma de nova maquinària interior.

Més info: El Sincrotró ALBA s'ampliarà en 40.000 m2 cedits per la Generalitat

Nadal i solidaritat

Aquesta setmana han continuat les activitats nadalenques organitzades per l'Ajuntament i per entitats de la ciutat. Han tingut especial protagonisme les iniciatives solidàries amb La Marató i la campanya de recollida de joguines i llibres nous Una nit d'il·lusió per a tothom

Més info: AGENDA: Totes les activitats de Nadal 2022 a Cerdanyola

Per exemple, aquest dissabte s'ha fet la segona edició de la desfilada de motoristes disfressats de Pare Noel, que ha inclós activitats per recaptar joguines i llibres. També s'ha fet una representació de Els Pastorets a l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau

Concentració inicial de la desfilada de motoristes vestits de Pare Noel. Foto: Enric Garcia Torrell

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.