Oberta la inscripció als cursos per accedir a Certificats de Professionalitat

Els cursos de formació ocupacional estan dedicats a sectors amb l'administració, la soldadura o l'electricitat

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ha fet pública la convocatòria dels quatre cursos de formació ocupacional perquè els participants aconsegueixin certificats de professionalitat en diferents àmbits. Els cursos de formació ocupacional FOAP estan adreçats a persones preferentment en situació d’atur.

Aquestes formacions són gratuïtes i estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Tots els cursos CP són títols oficials que atorguen certificat de professionalitat. A més, a banda de la part teòrica, inclouen pràctiques en empresa.

Administració de clients i soldadura

Durant aquest curs 2022 s’impartiran quatre Certificats de Professionalitat (CP) que demanen diferents requisits per accedir-hi. Per una banda, s'ofereix CP d'activitats administratives en relació amb el client (840 hores), i per una altra, de soldadura amb electrodes, revestit i TIG (720 hores). Per a aquests dos cursos es demana comptar amb un dels següents requisits: Graduat ESO i/o Graduat de la EGB, certificat de professionalitat de nivell 2, certificat de professionalitat de nivell 1, de la mateixa família i àrea professional, accés a cicles formatius de grau mitjà o accés a la universitat per a majors de 25 anys o de 45 anys.

Auxiliar administratiu i muntatge de xarxes elèctriques

També es faran cursos de CP d'operacions auxiliars de serveis administratius i generals (470 hores) i d'operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques (260 hores). Per accedir a aquests dos certificats no es requereixen requisits acadèmics ni professionals, tot i que cal tenir prou habilitats de comunicació lingüística que permetin l’aprenentatge.

Horaris i inscripció

A més dels requisits especificats a cada CP, cal estar inscrit a l'Oficina de Treball (com a demandant d'ocupació i/o millora laboral/formativa en el cas d'estar en actiu o en situació d'ERTO) i tenir entre 16 i 65 anys. Els horaris previstos per a tots els cursos seran de dilluns a divendres al matí (entre les 08:00h i les 15:00h).

Les persones interessades en participar en el procés de selecció per realitzar alguna de les accions formatives poden adreçar-se de forma presencial al Servei Municipal de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Masia Can Serraperera, avinguda de Roma s/n). També es pot demanar més informació trucant al 93.594.70.50, enviant un correu electrònic a [email protected] o accedint al web www.cerdanyola.oberta.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.