L'obertura del Bosc Tancat, pendent d'una garantia de l'empresa gestora

Les piscines del Bosc Tancat no obriran abans de l'1 de juliol

Les piscines del Bosc Tancat no obriran abans de l'1 de juliol. L'obertura de la instal·lació està pendent que el Ple Municipal del 30 de juny aprovi la garantia que la nova empresa gestora encara no ha presentat. Amb la qual cosa, les piscines no poden obrir portes fins que no es completi aquest pas.

"L'empresa que va comprar la unitat productiva a l'administrador concursal ha de completar un seguit de requeriments. Un és la solvència tècnica, i ara ha de presentar una garantia o aval de contracte", ha explicat el regidor d'esport Óscar Pons, aquest 22 de juny. Pons assegura que fins que la garantia no s'aprovi a l'òrgan de contractació, és a dir, el Ple Municipal, l'empresa no pot obrir portes de la instal·lació.

Així, la nova empresa que ha assumit la concessió, Gimnàs Atlante Vallès, està obligada a presentar la garantia si vol tirar endavant la gestió de les piscines, on ja han fet obres i actuacions de millora. Si aquest pas no arriba al Ple Municipal del 30 de juny, el contracte es desestimaria.

Oscar Pons també explica que hi ha una divergència sobre qui ha d'aportar la garantia. L'empresa no està d'acord perquè consideren que amb la subrogació ja queda presentada per l'anterior gestor, segons apunta el regidor, qui assegura que no hi ha cap certificat que ho avali. Per tant, l'empresa ha de presentar la garantia o aval perquè es consideri una concessió legal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

Més informació