L'ofrena floral de l'11 de setembre es farà en format reduït a causa de la pandèmia

L'acte començarà a les 10 h a la plaça Onze de setembre i les entitats hauran de fer inscripció prèvia

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha confirmat que l'11 de setembre se celebrarà un acte institucional per la Diada adaptat als temps de pandèmia. En concret, es farà l'ofrena floral al monument de l'11 de setembre reduint el nombre de participants i es comptarà amb l'actuació de la Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV).

L'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Cerdanyola començarà a les 10 h a la plaça Onze de setembre. En primer lloc, l'alcalde Carlos Cordón i els portaveus dels grups municipals amb representació a l'Ajuntament faran l'ofrena floral institucional. Tot seguit, l'AMCV interpretarà Els segadors i l'alcalde farà una intervenció davant les persones assistents i els mitjans de comunicació. Per tal de garantir les mesures de seguretat davant el coronavirus, l'Ajuntament indica que només poden assistir, amb inscripció prèvia, dues persones com a representants de cada entitat.

A les 10.15 h està previst que comenci l'ofrena floral per part de les entitats i associacions de la ciutat. En aquest cas, podran assistir un màxim de 10 persones de cada entitat i les ofrenes es faran amb 10 minuts de diferència entre cadascuna. El consistori concertarà una hora per a cada entitat i els assistents hauran de ser-hi només a l'hora indicada.

Més info: L'ANC de Cerdanyola celebrarà la Diada amb un acte limitat a 200 persones

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.