contingut promocionat
logo sjv

 

 

Perquè regales els teus diners? II i final

D’una o d’altra manera, cada mes paguem part d’uns deutes que mai ens abandonaran

En el text anterior, des de Serveis Jurídics Vallès et van explicar que la gent que no reclamava les despeses i comissions de la seva hipoteca, estava regalant els seus diners, recordes? I això era per-què, si tens dret que et tornin diners i no els reclames, els regales. Així de senzill.

Avui, et volen parlar d’un altre supòsit en el qual regalem els diners. Imagina que deus tants diners, que, malgrat que estiguis tota la vida pagant, mai faràs net. Aquesta, per desgràcia, és una situació que es dona avui en dia massa sovint. Deutes hipotecaris, targetes de crèdit, etc., suposen una llosa que, a voltes, sembla impossible de treure’s de sobre.

Intentar pagar aquests deutes, o bé suposa una part del sou que es necessita per subsistir, o bé una angoixa constant per les reclamacions i embargaments. És a dir, que d’una o d’altra manera, cada mes paguem part d’uns deutes que mai ens abandonaran.

Molta gent que està en aquesta situació, ESTÀ REGALANT els seus diners. Per què? Doncs perquè els que es troben en aquesta situació poden tenir dret a allò que es diu Llei de Segona Oportunitat, que vol dir, que poden quedar lliures de deutes, DEIXAR DE PAGAR DEUTES!! Per tant, com a conclusió, si pots deixar de pagar deutes, i no ho fas, si continues deixant que embarguin el teu sou, poden fent desaparèixer els deutes, el que fas és regalar els teus diners. Així de senzill!

T’imagines llevar-te un matí i no deure res a ningú? Doncs no imaginis, fes-ho realitat.

Sjv Advocats aporta experiència i dedicació. FOTO: Cedida
Redacció