Les piscines d’estiu de Cerdanyola obren portes

Les piscines Turonet, Montflorit i Bosc Tancat obriran portes aquest mes de juny

Les piscines descobertes de Cerdanyola donen la bevinguda a l'estiu obrin portes durant els pròxims dies. Les tres piscines municipals que romandran obertes fins al setembre són Turonet, Montflorit i Bosc Tancat.

Més info: Horaris i preus de les piscines municipals de Cerdanyola

Turonet

La piscina del Turonet serà la primera en rebre visitants. Obrirà portes el divendres 16 de juny i tancarà la temporada el 4 de setembre. Durant aquest període el seu horari serà de dilluns a diumenge de 10.30 h a 19.30 h. L’espai disposa de dues piscines, una de gran i una de petita, una àmplia zona de gespa i servei de bar durant tot l’horari. La piscina ofereix abonaments de temporada familiars i individuals, a banda de les entrades individuals per a dies amb preus adaptats a adults, infants i gent gran. També hi ha entrades a preu més reduït per accedir a la piscina a partir de les 16:30h. Les entrades i abonaments es podran comprar online pròximament i a la recepció de la instal·lació. L’entrada puntual d’adult entre setmana val 5,40€ i els caps de setmana de 6,50€. Per a infants el preu és de 4€ i 5,40€.

Montflorit

La piscina del Centre Cívic Montflorit obrirà el cap de setmana del 17 i 18 de juny i començarà la temporada de forma oficial el 21 de juny de forma ininterrompuda fins al 3 de setembre. El seu horari serà d'11 a 19 h. La piscina està ubicada al Centre Cívic de Monflorit i té servei de restaurant. La piscina ofereix diferents entrades puntuals i abonaments per dies, mensuals, de temporada per a famílies monoparentals, etc. L’entrada general dels dies laborables d’adults val 5,20€ i d’infants, 4,40€. Els caps de setmana tenen un preu de 6,20€ (adults) i 5,20€ (infants). És recomanable reservar amb antelació per controlar l’aforament, sobretot els caps de setmana, al telèfon 684 39 89 58 o 93 691 52 62.

Bosc Tancat

Les piscines de Bosc Tancat tenen previst obrir del 19 de juny al 15 de setembre d’10 a 19 h. El recinte disposa de quatre piscines de diferents mides i profunditats amb un sistema de depuració de l’aigua de cloració salina i un gran espai de gespa amb una pineda. Les piscines oferiran entrades individuals i per a grups a diferents preus segons l’edat i el dia de la setmana. Les tarifes seran les mateixes que les de l’any passat. El preu de l’entrada els dies laborables és de 5,70€ per als adults i a partir de 2,60€ per a infants (depèn de l’edat). Els caps de setmana el preu és de 7,50€ (adults) i a partir de 3,60€ per a infants.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.