Les piscines del Turonet i Montflorit obriran mentre el Bosc tancat no està confirmat

Les piscines del Turonet i Montflorit obriran a meitat del mes de juny

Aquest estiu, només està confirmaada l'obertura de dues piscines descobertes a Cerdanyola del Vallès: la del Turonet i la del Centre Cívic de Montflorit. De moment, la piscina del Bosc Tancat està per confirmar, tal com indica l'Ajuntament de Cerdanyola.

Fa uns dies, Esquerra Republicana alertava del risc que l'equipament no pugui obrir per trobar-se en fase judicial de liquidació de l'empresa concessionària per haver incomplert el conveni del concurs, i que això fa perillar que aquest estiu s'obrin les piscines.

Més info: ERC demana al govern municipal que asseguri l’obertura de les piscines del Bosc Tancat

Montflorit i Turonet obren al juny

Les piscines de Montflorit i Turonet inauguraran la temporada a meitat de juny. La del Centre Cívic Montflorit ho farà el divendres 18 i la del Turonet un dia després, el dissabte 19. Totes dues tancaran portes el dia 5 de setembre.

 

La piscina del Centre Cívic Montflorit obrirà de dilluns a diumenge. Del 18 al 27 de juny i del 31 d’agost al 5 de setembre el seu horari serà d’11 h a 19 h. A partir del 28 de juny i fins al 30 de juliol estarà oberta de dilluns a divendres de 12 h a 20 h i els caps de setmana d’11 h a 19 h.

El preu de l'entrada general d'adult serà de 5,20 euros els dies laborables i de 6,20 euros els dissabtes i festius. Les entrades puntuals d’un dia a partir de les 15h valdran 2,60 euros els dies laborables i 3,10 euros els festius. Els infants, el col·lectiu de la gent gran i grups tenen descomptes i també existeix l'opció de diferents modalitats d'abonaments (5 dies, 10 dies, temporada, mensual i familiar).

L'Ajuntament indica que la piscina obrirà amb l'aforament permès pel PROCICAT i garantint la distància de seguretat entre les persones usuàries així com les mesures COVID vigents.

La piscina del Turonet també obrirà tots els dies de la setmana de 10.30 h a 19.30 h i en aquest cas serà necessari reservar l’accés a través del web o presencialment a la recepció. El preu de de l'entrada general d'adult serà de 5,40 euros els dies laborables i de 6,50 euros els dissabtes i festius. La piscina també oferirà descomptes en les entrades a partir de les 17h, en les infantils i gent gran. A més, les persones interessades podran adquirir abonaments de temporada, mensuals i setmanals.