Tot preparat per la Castanyada i el Halloween a Cerdanyola

Alguns equipaments municipals i entitats de la ciutat es preparen per festejar Tots Sants organitzant unes activitats esgarrifoses i sobrenaturals

Cerdanyola del Vallès es prepara per rebre la tradicional Castanyada de l'octubre, cada vegada més impregnada per la festa de Halloween. Són diverses les activitats que la ciutat té preparades durant la festivitat de Tots Sants i per fer passar als veïns i veïnes un cap de setmana ben aterridor. 

Alguns equipaments municipals, com el Casal de Joves Altimira o el PEM Guiera, i també entitats com l’Associació de Veïns de Canaletes o l’Esplai el Roser de Maig es preparen per retre homenatge als difunts. 

El Bosc Tancat organitza una nova edició del Bosc del Terror i ho fa amb esgarrifoses novetats posant a prova els sentits al passatge del terror interactiu. Enguany, el bosc del terror transcorrerà per unes instal·lacions mèdiques on uns engendres atacaran i mossegaran sense compassió. El Bosc Tancat ofereix nou sessions entre el 25 d’octubre i el 16 de novembre.

També, l’Associació de Veïns de Canaletes tornarà a convertir el parc de la Riera en ‘El Bosque Maldito’ el divendres 1 de novembre de 19 h a 24 h. Les entrades ja es van repartir el dissabte 26 d'octubre fins a exhaurir-les. El dia de l'esdeveniment no es vendrà cap entrada a porta. 

Més info: El túnel del terror de l’AAVV Canaletes de Cerdanyola del Vallès celebra el seu 5è aniversari  

La Fundació Roser de Maig dedicarà la tarda del dijous 31 d'octubre a la castanyada i al Halloween. Els infants del Centre Diari de la Fundació vendran castanyes a la plaça de l’Abat Oliba entre les 16 h a 20.30 h. També a la tarda l’Esplai del Roser i l’AMPA de l’escola Saltells organitzen ‘El Bosque Encantado’ a les instal·lacions d'El Roser. Les entrades estaran disponibles a partir el dilluns 28 i el dimarts 29 d’octubre de 16.30 h a 19 h. Es lliurarà una entrada per infant amb l’hora d’entrada especificada.

També el Casal de Joves Altimira organitza el 15è ‘Casal del Terror’ que enguany escenificarà una presó psiquiàtrica i es farà el 31 d’octubre a partir de les 17 h. S’accedirà en grups reduïts de màxim cinc persones i els tiquets, que són gratuïts es podran recollir al Casal el 29 i 30 d’octubre de 18h a 19 h i el mateix 31 d’octubre a partir de les 16.30 h fins a exhaurir-los.

El Cementiri amplia el seu horari per Tots Sants

El dies 1, 2 i 3 de novembre, el cementiri estarà obert de 8.30 h a 19 h, mentre que els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre ho estarà de 8.30 h a 12.30 h i de 14 h a 17 h.

Més info: El Cementiri ampliarà el seu horari per Tots Sants

També durant l'1 de novembre, la línia 1 del bus urbà tindrà un servei especial amb horaris de dissabte i recorregut fins al cementiri. Les sortides seran des del Passeig d'Horta de 8.30 a 19.30 cada hora.