El primer premi de la grossa de Nadal cau a prop de Cerdanyola

Cada dècim està premiat amb 400.000 euros

La grossa de Nadal, el 05490, ha venut cinc sèries a Barberà del Vallès (Vallès Occidental), municipi veí de Cerdanyola del Vallès. El premi està dotat amb 4 milions d'euros la sèrie i 400.000 euros per dècim. S'ha cantat a les 11.21 h d'aquest dijous 22 de desembre.

El primer premi també s'ha venut  Barcelona i Platja d'Aro (Baix Empordà), un dècim a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), un altre a Rubí (Vallès Occidental) i un altre a Sant Vicenç de Castellet (Bages). La venda principal s'ha fet a La Corunya i Fonsagrada (Lugo), amb 45 sèries a cada localitat; i 41 més a Moreda d'Aller (Astúries). També s'han venut 15 sèries a Roquetas de Mar (Almeria), 10 a Madrid, 3 a Columbrianos (Lleó), una i un dècim a Bilbao i una més a Torrevieja (Alacant), Castelló de la Plana (Castelló), Las Rozas (Madrid), Madrid i Sevilla.

L'administració que ha venut les cinc sèries a Barberà del Vallès és la número 2, al número 41-43 de l'avinguda Generalitat. A Barcelona, els tres dècims s'han venut al passeig de la Zona Franca, mentre que els de Platja d'Aro des de l'avinguda del Cavall Bernat.

Pel que fa als dècims, a Hospitalet l'ha repartit l'administració 13, al número 28 del carrer Hierbabuena; a Rubí l'administració 2, al número 24 del carrer Inventor Monturiol; i a Sant Vicenç de Castellet, l'administració 1, al número 54 del carrer Gran.

La llista dels dècims del primer premi agraciats arreu de l'estat és molt llarga. Entre d'altres se n'han venut a Arroyo de la Encomienda (Valladolid), Madrid, Granadilla de Abona (Sant Cruz de Tenerife), Murcia, Granada, Arucas (Las Palmas), Los Alcazares (Murcia), Albacete, Xàbia (Alacant), Almeria, Jerez de la Frontera (Cadis), Miajadas (Cáceres) o Soria.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.