Salut deixarà de fer tests als escolars quan hi hagi un positiu a l'aula

Fins ara, Salut garantia la realització de test d'antígens als alumnes que havien estat contacte d'un positiu de la mateixa classe

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha anunciat que a partir de dilluns que ve deixaran de fer tests d'antígens als escolars quan hi hagi un positiu a l'aula. Fins ara, Salut garantia la realització de test d'antígens als alumnes que havien estat contacte d'un positiu de la mateixa classe. En una roda de premsa, Cabezas ha emmarcat aquesta decisió davant la millora general de les dades, amb una baixada "clara" dels contagis en tots els grups edats, també en els més joves. La positivitat de les proves també s'ha reduït en els últims dies, després d'un retorn a les aules de les vacances de Nadal amb unes incidències molt elevades per la sisena onada. Només es mantindran els cribratges entre els professors i en els centres d'educació especial. Es mantenen els protocols pel que fa a les quarantenes, tot i que s'ha anticipat d'eliminar-les en les pròximes setmanes.

Més info: Els contagis per Covid-19 baixen un 34% a Cerdanyola

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.