Saps què és la Oficina de Promoció Empresarial?

L’OPE ofereix assistència per accedir a programes de creació i consolidació d’empreses, per sol·licitar ajudes i subvencions i per gaudir de formació i assessorament empresarial

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès posa l’Oficina de Promoció Empresarial (OPE) a disposició de les persones emprenedores i de les empreses per ajudar-les a tirar endavant el seu negoci, conjuntament amb tots els serveis tècnics de l’Ajuntament.

L’OPE ofereix assistència per accedir a programes de creació i consolidació d’empreses, per sol·licitar ajudes i subvencions, per gaudir de formació i assessorament empresarial, etc. i centralitza i coordina en una única oficina tota la informació dels tràmits dels diferents serveis de l’Ajuntament que intervenen en una activitat econòmica.

Per oferir un servei de més qualitat, l’OPE opera amb cita prèvia. D’aquesta forma l’usuari/a disposa d’un temps reservat i dedicat únicament a resoldre la seva consulta o tràmit.

Per tal que la visita sigui més profitosa, és molt recomanable facilitar tota la informació rellevant per resoldre la consulta o tràmit per avançat, en el moment de sol·licitar la cita prèvia, mitjançant el formulari “Us volem conèixer millor”. 

L'horari d'atenció de l'OPE és de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 h i els dimarts i dijous també de 15:00h. a 18:00h. Tot i això, durant l'agost l'horari d'atenció al públic serà només de matins, de 8:30h a 14h. L'oficina està ubicada al carrer Lluís Companys, 1.

 

Com puc demanar cita prèvia?

Totes les atencions presencials son amb cita prèvia, que es pot sol·licitar amb el botó  “Demana cita prèvia” d’aquesta plana,  o bé trucant al telèfon general de l’Ajuntament 93 580 88 88. Cal tenir en compte que l’OPE no té funcions de registre general.

També és possible adreçar-se a l’OPE pel correu electrònic ope@cerdanyola.cat, però es prioritzarà sempre aquelles sol·licituds amb cita prèvia demanada telemàticament.

Gairebé tots els tràmits municipals es poden fer de forma telemàtica a través de l’apartat "Seu Electrònica" de la web, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Només cal disposar d’un certificat digital o bé fer servir l’IdCat Mòbil, que es pot obtenir fàcilment en menys de dos minuts en aquesta adreça d’internet: https://idcatmobil.cat/.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.