La Sardanyoleada i la música s'encarregaran de donar pas al Nadal

Aquestes són les activitats més destacades del cap de setmana del 23 i 24 de desembre a Cerdanyola

Aquest cap de setmana, ja fa olor de Nadal a Cerdanyola. Els dos dies previs al Dia de Nadal (23 i 24), enguany són el cap de setman i, per això, s'ha aprofitat per a ompir d'activitats aquests dies. La Sardanyoleada, una de les activitats estrella d'aquest Nadal, acompanyarà a dues de les actuacions musicals més esperades: el concert de Nadal de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès i el concert familiar 'Funtastik', que s'emmarca dins la programació de Nadal de l'Ajuntament. 

Més info: PROGRAMA: Totes les activitats de Nadal a Cerdanyola

A més a més, el trenet de Nadal tornara a sortir aquest cap de setmana en horari de 10:30 a 13 h i de 17 a 20 h el dissabte i de 10:30 a 13 h al diumenge. 

Més info: Encara no has pujat al trenet de Nadal de Cerdanyola?

 

Sardanyoleada

El dissabte 23 de desembre, tindrà lloc una de les activitats més vistoses d'aques Nadal a Cerdanyola: La Sardanyoleada, organitzada per Sarda Riders. 

L’esdeveniment començarà a les 15 hores amb ambientació musical i bar al Parc del Turonet i acabarà a les 23 h amb música i un sorteig. Entremig hi haurà altres activitats: a les 16.30 hores tindran lloc els concerts amb Laura Calles i Álmary, Cellar of Exile i Edena Band. A les 18.45h es farà el pregó i a les 19h començarà el recorregut dels motoristes vestits de Pare Noel pels carrers de la ciutat. 

Qui ho desitgi pot portar joguines per a ‘Una Nit d’Il•lusió per a tothom’ durant tota la tarda al Parc del Turonet. Aquesta campanya es tracta d'una recollida solidària organitzada per l'ajuntament de Cerdanyola amb la col·laboració de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada.

Més info: PROGRAMACIÓ: Les activitats de la campanya 'Una nit d'il·lusió per a tothom'

 

Concert familiar 'Funtastik'

El disssabte 23 de desembre a les 17.30, Lali Be Good presentarà Funtastik, a la plaça de l'Abat Oliba. El seu nou show amb noves cançons del disc homònim i els hits de sempre on l'humor, la sorpresa i el joc formen un engranatge perfecte per gaudir d'un espectacle familiar i transversal. 

Lali be Good

Lali be Good

 

 

Nadal a ritme de swing

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) farà el seu esperat concert de Nadal el 23 de desembre, al teatre de l’Ateneu de Cerdanyola. En aquesta ocasió, els assistents al concert podran gaudir d’aquesta nit màgica plena de ritmes de swing “vintage”.

Els músics transportaran al públic al al món dels picarols i els torrons amb una girada jazzística única. S'interpretaran versions d'artistes com Glenn Miller i Leroy Anderson amb un aire ben festiu. 

Durant aquests dies previs a Nadal, els cerdanyolencs i cerdanyolenques ja han pogut gaudir dels concerts com els de la Jove Orquestra de Cerdanyola o l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola, entre d'altres; i de cara al 26, la Coral Collserola realitzarà el tradicional Concert de Sant Esteve. 

Més info: MÚSICA: Tots els concerts d'aquest Nadal a Cerdanyola

Com cada any l’Agrupació Musical col·labora amb la campanya Una nit d’il·lusió de l’Ajuntament de Cerdanyola recollint joguines i llibres nous. El concert de Nadal es durà serà a les 19 h a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès i les entrades es poden adquirir al web de l'AMCV a un preu de 5€ l’entrada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.