MÚSICA: Tots els concerts d'aquest Nadal a Cerdanyola

Aquest cap de setmana comencen els concerts de Nadal amb el protagonisme de les orquestres de la ciutat i de l'Escola de Música Aulos

Cerdanyola, enguany, acollirà nou esdeveniments musicals en les dates nadalenques. Els concerts començaran aquest divendres 15 de desembre amb el Concert de Nadales a càrrec de la Banda i Corals d‘Aulos i finalitzen el 26 de desembre amb el concert de de Sant Esteve de la Coral Collserola. Seran dotze dies en què els carrers, places i el Teatre Ateneu, entre d'altres, s'ompliran de música de nadales, música clàssica, urbana i concerts infantils. Aquests són tots els concerts d'aquest Nadal a Cerdanyola:

 

Tots els concerts d'aquest Nadal a Cerdanyola

15 de desembre

Concert de Nadales a càrrec de la Banda i Corals d‘Aulos

Aquest concert de Nadales és un concert participatiu pioner a l’escola que ha organitzat i coordinat el director de la banda, Toni Vidal. El concert comptarà amb de la coral formada per l’alumnat dels nivells d’Avançat +10 i del dels nivells de 3r i 4t d’Avançat que han treballat amb els professors Francesc Moreno, Anna Carme Perales i Montse Sors. Finalment, i formant part també del grup coral, cantaran les alumnes del taller de veu que està a càrrec del professor Joan Carles Capdevila. Un total de 120 persones, entre músics de banda i cantaires, pujaran a dalt de l’escenari.

Més info: La música com a fil conductor de la campanya de Nadal de Cerdanyola Comerç i Serveis

Lloc: Institut Gorgs

Hora: 19h

Preu: de franc

 

16 de desembre

Concert Disney Kids, de Gisela

Un dels plats forts d'aquest Nadal a Cerdanyola serà el Concert Kids que oferirà Gisela. La cantant interpretarà en directe les cançons infantils més conegudes de Disney. El concert Kids és un espectacle per a tota la família en el que la cantant Gisela farà viatjar al públic a la immensitat de Disney a través de les seves cançons més emblemàtiques. No faltaran en el repertori temes com 'Aquella Estrella de Allá', 'Sueña', 'Colores en el viento' o 'Libre soy'.

Més info: Gisela interpretarà els clàssics de Disney a Cerdanyola

Lloc: Pla de les Alsines (davant del Mercat de Les Fontetes)

Hora: 18 h

Preu: de franc

 

 

Concert 'El Messies de Haendel' amb la Jove Orquestra de Cerdanyola

La Jove Orquestre de Cerdanyola (JOC) proposa el concert El Messies de Haendel, una col·laboració musical que promet ser una experiència excepcional i emocionant. Després de diversos anys sense dur a terme produccions per a cor i orquestra, la JOC recupera aquest format amb una gran producció.

Aquest projecte reuneix quatre formacions musicals amb una història musical rica i destacada, i aporta una varietat d'estils i talents a aquesta col·laboració única. Es tracta de la Camerata de Sant Boi de l'Escola Municipal de Música Blai Net, el Cor Ciutat de Mataró, la Coral Regina de Manlleu i la Jove Orquestra de Cerdanyola.

Aquest concert serà una oportunitat excepcional per experimentar la grandesa de "El Messies" en aquestes dates nadalenques i veure com aquestes formacions s'uneixen per crear una interpretació memorable.

Lloc: Teatre Ateneu (carrer Indústria, 38-40)

Hora: 20:30 h

Preu: General: 9€; Reduïda (12-18 anys, majors 65 anys, alumnes AULOS): 7€; Socis, menors 12 anys: gratuït. Entrades numerades a la venda a: https://orquestrajoc.fila12.cat/

Actuació anterior de la Jove Orquestra de Cerdanyola. FOTO: Cedida

Actuació anterior de la Jove Orquestra de Cerdanyola. FOTO: Cedida

 

17 de desembre

Actuacions Nadalenques 'A Ritme del Nadal'

El diumenge 17 de desembre tindrà lloc l'actuació de Sinestèsia Vocal. A més a més, tothom que vulgui cantar podrà fer-ho a l'escenari habilitat per aquesta ocasió. Aquestes són les bases per participarhttps://cerdanyolacomercial.cat/. Durant l'actuació es recolliran joguines per a la campanya Una Nit d'Il·lusió per a Tothom.

Més info: Comença la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a tothom'

Lloc: Canaletes

Hora: 11.30 h

Preu: de franc

 

Concert de Nadal de l'Orquestra de Cambra de Cerdanyola

En el seu format més festiu, l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola (OCC) ens oferirà com ja és tradicional, un concert amb peces per fer-nos més proper, musical i familiar aquestes festes del cicle de Nadal, amb la direcció de Kai Gleusteen i i la participació de la pianista Catherine Ordronneau. El repertori del concert l'obrirà l'emotiva obra per a quartet de cordes “Crisantemi” de Giacomo Puccini. Continuarà amb una altra obra del segle XIX, el Concert Opus 21 per a violí, piano i cordes d’Ernest Chausson

Seguidament, l'OCC farà un salt d'època i interpretarà una peça més moderna com és el ballet “Rodeo” d’Aaron Copland, per tornar un altre cop a una obra del segle XIX: el tercer moviment del Concert de Violí, Opus 77 de Johannes Brahms. Per últim, quatre nadales arranjades per Martí Delgado donaran per finalitzat el concert. 

Hora: 19 h

Lloc: Teatre Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40)

Preu: anticipat web 11€ ; taquilla el dia del concert: 13€;  jubilats, entitats culturals, estudiants menors de 16 anys i  alumnes de l'escola Aulos: 9€; socis OCC: 5€

L'Orquestra de Cambra de Cerdanyola (OCC) en el Concert de Tardor 2023. FOTO: Nora MO

L'Orquestra de Cambra de Cerdanyola (OCC) en el Concert de Tardor 2023. FOTO: Nora MO

 

22 de desembre

Concert Solidari 'Una nit d'Il·lusió per a tothom'

Al Casal Jove Altimira se suma a la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a Tothom' i organitza un concert solidari, juntament amb BlackJam i Sardadefacto, amn les actuacions de RJ291, Dirty$oda, 528HZZ, Daflow, Codina i Gonza013. A l'entrada es podrà donar una joguina nova no bèl.lica ni sexista per a la campanya. 

Hora: 20h

Lloc: Casal de Joves Altimira (Passeig del Pont 45)

Preu: de franc 

 

23 de desembre

Concert familiar 'Funtastik' a càrrec de Lali Be Good

Lali Be Good presentarà Funtastik, el seu nou show amb noves cançons del disc homònim i els hits de sempre on l'humor, la sorpresa i el joc formen un engranatge perfecte per gaudir d'un espectacle familiar i transversal. 

Lloc: Plaça Abat Oliba

Hora: 17:30 h

Preu: de franc

 

Concert de Nadal a ritme de swing

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès anuncia el seu esperat concert de Nadal. El 23 de desembre, al teatre de l’Ateneu de Cerdanyola, es podrà gaudir d’aquesta nit màgica plena de ritmes de swing “vintage”.

En aquesta ocasió, els músics ens transportaran al món dels picarols i els torrons amb una girada jazzística única. S'interpretaran versions d'artistes com Glenn Miller i Leroy Anderson amb un aire ben festiu.

Lloc: Teatre Ateneu (carrer Indústria, 38-40)

Hora: 19 h

Preu: 5 € Venda d'entrades: Entrades a la venda a amcv.cat

Concert de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. FOTO: Ale Gómez

Concert de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. FOTO: Ale Gómez

 

26 de desembre

Concert de Sant Esteve de la Coral Collserola

Tradicional concert de Sant Esteve de la Coral Collserola sota la direcció musical de Carla Obach i l'acompanyament a la guitarra d'Izan Rubio.

Lloc: Església Parroquial de Sant Martí

Hora: 12:00 h

Preu: de franc

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.