El segon Networking Empresarial de Promoció Econòmica es centrarà en les tecnologies facilitadores

La jornada tindrà lloc el pròxim 13 de desembre a la masia de Can Serraparera

La segona joranda de Networking de Cerdanyola, que tindrà lloc el pròxim 13 de desembre, estarà adreçada al teixit empresarial de la ciutat i se centrarà en el repte de la integració de tecnologies facilitadores i les línies de finançament actuals i futures dels fons Next Generation per a projectes de tecnologia.

El programa de la jornada, que es durà a terme entre les 9:30 i les 13:30 h, serà:

  • 9:30 - Recepció i acreditació
  • 9:45 - Presentació de l’acte
  • 10:00 h - Conferència 'Reptes de la integració de tecnologies facilitadores'
  • 10:45 h - Conferència 'Next Generation i línies de finançament actuals i futures per a projectes de tecnologia'
  • 11:30 h - Esmorzar Networking i entrevistes individuals amb consultors d’ACCIO
  • 13:15 h - Tancament

Aquesta jornada tornarà a oferir una oportunitat exclusiva per a les empreses participants, amb la possibilitat de realitzar entrevistes personalitzades amb consultors d'ACCIO, l'agència de competitivitat de la Generalitat de Catalunya, per explorar les línies de finançament de fons Next Generation. A l'agenda també destaca la conferència 'Reptes de la integració de tecnologies facilitadores', a càrrec de Francesc Rodons, Soci fundador d’Innova IT S.L. i president de Smartech Clúster. I també es presentaran les línies de finançament actuals i futures per a projectes de tecnologia a càrrec d’ACCIO.

La jornada de networking es farà a la Masia Can Serraperera i les empreses estan convidades a formar part d'aquest esdeveniment, que té com a objectiu reforçar la col·laboració entre empreses locals i potenciar el creixement econòmic de la comunitat. Per confirmar l'assistència o obtenir més informació, cal adreçar-se a ope@cerdanyola.cat.

El primer Networking empresarial es va celebrar el 29 de novembre i va tenir molt bona acollida per part de les empreses de la ciutat, que van posar de manifest el seu interès i vitalitat. La jornada va servir per reforçar la col·laboració entre les empreses locals i fomentar el desenvolupament de negocis de proximitat.

Més info: L'Ajuntament organitza una Jornada de Networking entre empreses de Cerdanyola

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.