Tallada per obres la passarel·la de vianants que connecta Les Fontetes amb Renfe

La passarel·la de la varana de vidre blau del carrer Reis quedarà inutilitzada durant un mes fins que finalitzi el desmuntatge per a elevar-la

Les obres de recreixement del mur del Riu Sec al carrer Reis, iniciades el passat 13 d'octubre, han avançat des de l’alçada de la plaça del Pla de les Alzines fins a la passarel·la de vianants que connecta Les Fontetes amb Renfe. A partir de dilluns 15 de novembre es portaran a terme les obres d’aixecament de la passarel·la, que en l’actualitat és un obstacle per a l’aigua. 

Més info: Les obres a Fontetes reforçaran el mur i la passarel·la del Riu Sec

Aquests treballs comporten desmuntar la passarel·la i tornar-la a muntar més elevada, per tant, durant un mes i fins el 15 de desembre no se'n podrà fer ús. A més, el mateix dilluns 15 de novembre quedaran inhabilitats els aparcaments del carrer de Santa Teresa perquè la grua que ha de dur a terme el desmuntatge pugui accedir-hi.

Els treballs a l'entorn de la passarel·la ocuparan la vorera esquerra i part de la calçada del carrer Reis, fet que obligarà a establir la circulació pel carril d'estacionament de la vorera dreta a partir de la setmana vinent.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.