Els tallers de 'L'hivern és gran' tornen a Cerdanyola

Activitats per a la gent gran d’estimulació cognitiva, creixement i benestar personal, entre d'altres, a partir del 31 de gener

Una nova edició de tallers i activitats dedicades a les persones grans de Cerdanyola començarà a partir del 31 de gener amb el programa de 'L’hivern és gran', que s'allargarà fins al 8 d’abril. El termini per fer les inscripcions comença el dilluns 17 de gener fins al 21 de gener.

"La promoció de l’envelliment actiu entre les persones grans ha esdevingut un objectiu primordial de la política local", apunta l'Ajuntament de Cerdanyola, que es proposa l'objectiu de millorar la visió social i la qualitat de vida d’aquest col·lectiu per mitjà d'un complet programa d'activitats gratuïtes. 

Activitats per empoderar la gent gran

La programació inclou tallers i activitats de diferents formats per tal d’adaptar-se a necessitats i demandes de les persones usuàries: activitats setmanals d’estimulació cognitiva, creixement i benestar personal i noves tecnologies; espais quinzenals de cine-fòrums; actes culturals; espais de trobada intergeneracionals i de manualitats, entre altres propostes.

Cartell de 'L'hivern és gran'

Cartell de 'L'hivern és gran'

'L’hivern és gran' busca potenciar l'autonomia i l'empoderament del col·lectiu major de 60 anys, promovent la seva potencialitat a partir de l’accés als recursos educatius, culturals, de salut i lleure. Pretén, així, generar les màximes oportunitats per participar, relacionar-se i impulsar la qualitat de vida de la gent gran.

Com participar-hi?

 

Les persones interessades a participar-hi poden informar-se trucant al telèfon del programa de gent gran 93 580 88 88 Ext. 2141 o 3772, o bé enviant un correu electrònic a promociosocial@cerdanyola.cat, a l’atenció de la Luciana Neira.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.