Torna la Nit Solidària de Cerdanyola per premiar projectes benèfics

La quarta edició tindrà lloc el dijous 23 de març a les 20 h i a l'Hotel Campus UAB

Aquest dijous 23 de març se celebra, a l'Hotel Campus UAB, la quarta edició de la Nit Solidària de Cerdanyola del Vallès, impulsada pel Rotary Club local. La vetllada té l'objectiu de recaptar fons per a entitats socials i també servirà per entregar les donacions i reconeixements a projectes benèfics fets des de la ciutat. 

Diferents formes de recaptació

La iniciativa té diferents línies de recaptació de fons. La primera és la venda dels menús del sopar que pagaran els assistents. La segona línia serà la venda de butlletes per al sorteig de productes cedits per comerços i empreses locals, i la tercera són les aportacions econòmiques de patrocini i files 0 d'empreses o particulars. El número de compte de la iniciativa per poder fer donacions és ES08 2100 0119 8302 0095 0651.

Les recaptacions d'edicions anteriors s'han situat al voltant dels 10.000 eurps i s'han repartit entre tres projectes o entitats que representen cada un dels tres àmbits d'actuació: el social, el sanitari, i la cooperació.

Des de l'organització esperen comptar amb les entitats solidàries, així com la participació d'entitats culturals, socials, esportives i empresarials de la ciutat. També s'espera la col·laboració d'institucions com l'Ajuntament de Cerdanyola, l'EMD Bellaterra, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc Tecnològic, partits polítics i la societat cerdanyolenca en general.

Més informació sobre com col·laborar amb la Nit Solidària.

Els anteriors premiats

La Nit Solidària de l'any 2022 va premiar tres entitats socials que rebran una dotació econòmica per desenvolupar projectes: Creu RojaLa Casa de Sofia i la Fundació Vicente Ferrer. A més a més, la vetllada va reconèixer la feina altruista de Cristina Real, responsable de Mans Unides; Lluís Sisquella, com a impulsor del Rotary a Cerdanyola l'any 2004; i Carme Mimó, responsable de Càritas Sant Martí. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.