Virginia Soria, nova directora del Servei de Psiquiatria d’Adults al Parc Taulí

La nova organització de Salut Mental del Parc Taulí es completarà amb la creació d’un nou Servei de Salut Mental Infanto-Juvenil

La creació d’un nou Servei de Salut Mental d’Adults al Parc Taulí ha fet possible la incorporació de la Dra. Virginia Soria com a directora de les àrees comunitària i d’hospitalització psiquiàtrica d’adults.

Més info: El Parc Taulí crea una nova àrea de salut mental per a adults a urgències

El Servei de Salut Mental d’Adults fa el primer pas en la nova organització de Salut Mental Parc Taulí que es completarà amb la creació d’un nou Servei de Salut Mental Infanto-Juvenil, que també comptarà amb una nova direcció. 

Salut Mental Parc Taulí, amb la direcció integrada del Dr. Diego Palao, es reforça de forma significativa per continuar oferint una atenció assistencial de qualitat i continuada al llarg de tota la vida del pacient i de les seves famílies, des de l’etapa infantojuvenil, fins a l’edat adulta i la vellesa.

La Dra. Virgina Soria és una psiquiatra amb una gran trajectòria professional. Ha estat durant 23 anys a l’Hospital Universitari de Bellvitge on ha compaginat la seva tasca assistencial amb la docència a la Universitat de Barcelona i la investigació a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) sobre aspectes relacionats amb la neurobiologia de la conducta i els trastorns mentals greus.

El Parc Taulí és un centre referent pel seu Servei de Salut Mental, on treballa un equip multidisciplinari de grans professionals que ofereixen una assistència de gran qualitat. Salut Mental Parc Taulí està creixent com tot el centre hospitalari. D’acord amb l’estratègia corporativa, treballa per incorporar als millors professionals i crear les condicions de treball òptimes per cuidar a les persones amb problemes de salut mental. És per això, que el passat mes de juny va entrar en funcionament la nova àrea de salut mental per a adults a Urgències que ha millorat substancialment els espais assistencials.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.