Ingressa a presó l'autor de tres robatoris violents comesos a Cerdanyola i Ripollet

L'acusat amenaçava les víctimes amb arma blanca

Un noi de 18 anys ha ingressat a presó acusat de cometres tres robatoris violents a Cerdanyola del Vallès i Ripollet. L'acusat amenaçava les víctimes amb arma blanca per sostreure diners o telèfons mòbils. 

Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de Cerdanyola van detenir, el passat 4 de setembre, el noi de 18 anys com a presumpte autor de tres robatoris violents. El primer dels fets es remunta al 28 d'agost. Pels volts de les 01.30 h, un menor de 16 anys es trobava fent cua en una atracció de la fira de Ripollet quan un noi el va amenaçar amb una navalla, el va dur a una zona apartada i li va sostreure els diners.

Uns dies més tard, concretament el 4 de setembre, víctima i autor es van retrobar a Cerdanyola del Vallès. En aquest cas el va empentar, el va apartar del grup d'amics i li va sostreure una ronyonera amb diners. La parella de la víctima va intentar trucar a la policia però quan la parella de l'autor va adonar-se, la va colpejar.

Els agents de Mossos de Cerdanyola van rebre l'avís i van desplaçar-se al lloc, on van detenir el presumpte autor dels dos robatoris. En el moment d'escorcollar-lo li van trobar un telèfon mòbil que, després de fer les comprovacions pertinents, va resultar que estava sostret en un robatori violent comès el dia 26 de juliol també a Cerdanyola, on un noi va amenaçar amb arma blanca un altre noi i li va sostreure el telèfon mòbil.

Per aquests fets, el dia 5 de setembre el Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès va decretar-ne l'ingrés a presó. La parella del detingut, menor d'edat, va quedar denunciada com a coautora del segon robatori violent.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.