Un intent de furt al Mercadona de Cerdanyola acaba amb una baralla

L’empresa ha presentat una denúncia per l’incident i les persones implicades ja han estat identificades

El passat dimecres 23 d’octubre dues dones acompanyades d’un infant intentaven cometre un furt al Mercadona de Cerdanyola del Vallès, segons fonts de Mercadona. Van ser enxampades pel personal del supermercat, que va trucar a la policia per informar sobre els fets i va intentar impedir que abandonéssin el local. Aquest va ser el moment en el que una de les dones, la mare, es va barallar amb el personal mentres intentava abandonar el supermercat.

L’Àrea de Comunicació de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra, ja ha pogut identificar a les dues dones autores dels fets i ha constatat que cap de les persones implicades ha resultat ferida. Fonts de Mercadona han confirmat que ja s’ha interposat una denúncia pels fets succeïts i també han reiterat que no hi ha cap ferit arran de l’incident.

 

L’incident va ser grabat amb el mòbil per diferents persones que es trobaven al supermercat, algunes de les quals van propinar insults en el moment que les dues dones i l’infant van aconseguir fugir del local.

 

El vídeo dels fets s’ha fet viral a xarxes socials des de dimecres, on es pot veure com les dones intentaven emportar-se diferents productes del supermercat i la baralla posterior on les dues dones agredeixen a diferents treballadors del supermercat que intenten evitar la fugida.

Més informació