Txosse Ruíz

Txosse Ruiz ha esdevingut un dels productors de rock alternatiu amb més renom de l'estat espanyol. Tot va començar als anys '90 amb un modest gravador de 4 pistes, enregistrant a la seva banda NoWayOut i tot seguit a altres grups locals que s'interessaven.

L'èxit amb el seu grup el va portar a signar amb Warner Music i a realitzar moltes gires per l'estat, Europa i el Japó. Aquest fet el va ajudar a créixer com a músic i alhora a gravar grups de tot arreu que s'interessen en ell com a productor musical, treballant en més 600 discos en 20 anys.

Durant tots aquests anys ha compartit feina i estudi amb productors de talla internacional com Chris Lord Alge (Muse, Tina Turner, Green Day), Dan Korneff (Paramore) o Joe Marlett (Blink 182, Queens of the Stone Age, Foo Fighters) i ha combinat la seva activitat com a compositor e intèrpret de grups com NoWayOut, Zimt, Mount Analogue, etc.

Txosse i el seu Wheel Sound Studio s'han convertit en un dels epicentres de l'escena rock nacional, on l'activitat no para mai.