L'11a Cursa Solidària de la UAB s'ha celebrat amb 1.400 participants

Tots els beneficis van destinats a la Marató 2022 de TV3 sobre les malalties cardiovasculars

Gairebé 1.400 persones han participat en l'11a edició de la Cursa Solidària de la Universitat Autònoma de Barcelona organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i enguany amb la presència i el patrocini de la Universitat de Barcelona i d'Applus+ Laboratories. Tots els guanys d'aquesta cursa celebrada en la matinal de diumenge 18 de desembre aniran destinats a la Marató 2022 de TV3 que se centra en les malalties cardiovasculars.

Foto: UAB

Foto UAB

L'activitat solidària i esportiva ha comptat amb corredors i corredores de totes les edats i ha tingut quatre curses de diferent distància. El recorregut ha sigut el de cada any, començant i acabant a la Vila Universitària i passant entremig pel Sincrotró Alba i pel centre de Cerdanyola del Vallès.

Cursa Solidària de la UAB passant passant pel carrer Sant Martí. Foto Enric Garcia Torrell

Cursa Solidària de la UAB passant pel carrer Sant Martí. Foto Enric Garcia Torrell

Els guanyadors de la cursa curta de 6 km han sigut Mònica Crisol Salas en categoria femenina i Marc Cazorla Fonollosa en categoria masculina. D'altra banda, els primers a arribar en la cursa llarga d'11 km que ha començat a les 11 hores del matí han sigut Irene Perales Martínez i Marc Otero Fernández. Aquest últim ha repetit resultat, ja que també es va imposar a la cursa celebrada l'any 2019. Les altres proves han sigut la cursa infantil de 500 m i a la cursa de 500 m de mobilitat reduïda.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.