1.500 persones han participat en la 10a Cursa Solidària de la UAB

Corredors i corredores de totes les edats han participat en quatre recorreguts diferents de la cursa de la UAB en suport de la Marató de TV3

Prop de 1.500 persones han participat en la desena edició de la Cursa Solidària de la Universitat Autònoma de Barcelona, organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i en suport a la Marató de TV3. La jornada solidària i esportiva s'ha celebrat el matí de diumenge 19 de desembre acollit quatre curses. La recaptació de les donacions es destinaran a La Fundació la Marató de TV3, que enguany es dedica a la salut mental.

Més info: FOTOS: 10a edició de la Cursa Solidària UAB

Quatre curses diferents han compartit el mateix punt de sortida i d'arribada, la Vila Universitària de la UAB. A les 10.30 h ha començat la cursa de 480 m per a esportistes amb mobilitat reduïda. La sortida de la caminada i la cursa de 6 km s'ha fet a les 11.20 h. 

La Cursa Solidària de la UAB del recorregut d'11,6 km passant per l'Ajuntament de Cerdanyola. FOTO: Nora Muñoz Otero

La Cursa Solidària de la UAB del recorregut d'11,6 km passant per l'Ajuntament de Cerdanyola. FOTO: Nora Muñoz Otero

Pel que fa al recorregut llarg d'11,6 km, que per segona vegada ha travessat els carrers de Cerdanyola, els corredors i corredores han sortit a les 11 h. La cursa ha obligat a tallar el trànsit dels carrers de Sant Ramon, Àliga, Santa Rosa, Jaume Mimó Llobet, Escoles, el passatge Ajuntament i l’avinguda Flor de Maig, entre les 10.30 i les 12 h

Més info: S'apropa la 10a edició de la Cursa solidària de la UAB

La cursa llarga ha arreplegat fins a sis categories mixtes, la general, la Sub 23, la Sènior i tres categories de veterans classificats en A, B i C, a partir dels 35 anys. S'ha instal·lat una zona d'avituallament entre la plaça Francesc Layret i Abat Oliba, on els organitzadors han repartit ampolles d'aigua als participants. 

Taula rodona sobre la salut mental

L'Ajuntament de Cerdanyola va presentar la cursa en una taula rodona sobre la salut mental el passat divendres 17 de desembre, a la Biblioteca de Cerdanyola, en què van participar entitats especialitzades en aquest àmbit. La vicerectora de Campus, Sostenibilitat i Territori de la UAB, Carme Miralles, va presentar l'acte posant en valor la cursa: “És una activitat esportiva que va més enllà com a iniciativa social, espai comunitari i que uneix la universitat i Cerdanyola”. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.