Acord perquè el Bosc Tancat obri aquest estiu

L'Ajuntament ha formalitzat el canvi d'empresa gestora del Bosc Tancat i es preveu reobrir aquest estiu

Les piscines del Bosc Tancat es reobriran aquest estiu. Així ho ha afirmat el govern municipal al Ple del mes de març, celebrat el dijous 31 de març. L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha formalitzat el canvi d'empresa gestora de la instal·lació, que ja es va aprovar al plenari el juliol de 2021 però no es va acabar de definir i les piscines no van obrir en tot l'estiu.

El govern municipal (PSC) ha informat el plenari del canvi de gestió en les instal·lacions del Bosc Tancat. L'estiu passat, les piscines van romandre tancades perquè l'empresa que gestionava aquest espai públic, Sport Natura Rural SL, va entrar en procés de tancament i la solució de fer un canvi de gestió no va arribar a temps. Ara, es farà la cessió de gestió del servei a la companyia Gimnàs Atlante Vallès SL. El punt que ha presentat el govern local no ha requetit la votació dels partits de l'oposició. 

Més info: El Ple aprova canvis en el pressupost per a inversions i convenis amb entitats

Crítiques a la gestió del govern

Des dels partits de l'oposició han coincidit en la necessitat de resoldre la qüestió, però alguns s'han mostrat crítics i escèptics respecte a la possibilitat que les piscines finalment reobrin aquest estiu. "Aquest acord ens permet obrir les piscines aquest estiu", ha afirmat el regidor de Serveis Jurídics, Javier Sánchez.

En resposta al govern, el regidor d'ERC, Íñigo Enterria, ha expressat els dubtes del seu grup amb què es compleixi el termini argumentant que no es coneix la duració dels treballs d'adequació que caldrà fer per tornar a posar en marxa l'equipament. A més, des d'ERC alerten que "continuen oberts els procediments judicials que va interposar l'anterior concessionari amb el perill que es perdin més diners públics per culpa d'una mala gestió municipal, tot i la cessió del contracte a una nova empresa".

En una línia similar, la regidora de Guanyem Cerdanyola, Laura Benseny, va expressar el seu escepticisme amb les possibilitats que les piscines reobrin finalment aquest estiu, assegurant que manca informació per valorar-ho. A més a més, va criticar que el govern no hagi consultat l'oposició per resoldre la qüestió. Des d'En Comú Podem, la regidora Cecilia Collado va demanar que el govern informi periòdicament la resta de partits sobre l'avanç del tema. I des de Ciutadans, la regidora Sonia Rodríguez va fer incidència en la demanda dels serveis de l'Ajuntament d'obtenir formació jurídica.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.