Un bon Club Handbol Cerdanyola cau en l'estrena davant el Ràpid de Cornellà a Guiera

Malgrat la derrota, l'equip dirigit per Edu Gómez va marxar del PEM Guiera amb bones sensacions

El diumenge 28 de març va arribar l’esperada estrena de l’equip masculí del Club Handbol Cerdanyola. Va ser el partit corresponent a la jornada 1 de Copa Catalunya que enfrontava els cerdanyolencs contra el Ràpid de Cornellà, qui es va emportar la victòria 22-25.

Els cerdanyolencs tenien davant un equip rocós, físic i experimentat. El matx començava molt igualat amb diverses alternances en el marcador. El conjunt d’Edu Gómez defensava bé, però li faltava una marxa més a l’atac davant un equip fort en defensa. La condició física visitant es feia notar, sobretot en una gran defensa. Amb aquesta tònica es va arribar al descans amb el Ràpid de Cornellà 2 gols per sobre en el marcador.

A la represa, el partit no canviava i els barcelonins es posaven amb un petit avantatge de 5 gols respecte al seu rival. A partir de l’equador de la segona part, arribaven els millors minuts locals, ja que al Cornellà se li acabava la benzina i ho començava a notar encaixant gols a base de contres, fins al punt en què el marcador es va igualar. Va ser en aquest moment quan l'entrenador visitant va demanar un temps mort clau per frenar l'hemorràgia, acompanyat d'aturades de molt de mèrit del seu porter en els minuts finals. Finalment, el Cornellà es va tornar a escapar en el marcador firmant una treballada victòria i aconseguint un avantatge final de 3 gols (22-25).

D'aquesta manera, el primer equip masculí del CH Cerdanyola comença la competició amb una derrota a casa. El pròxim partit serà l'11 d'abril i el Cerdanyola visitarà la pista del Sant Esteve de Sesrovires B.