Cara i creu pel Club Handbol Cerdanyola aquest cap de setmana

El primer equip masculí va derrotar a l'Esparraguera, mentre que el femení va caure a Sabadell

El Nuroil Club Handbol Cerdanyola va aconseguir la victòria aquest cap de setmana al Guiera davant de l'Esparraguera (30-28) en un partit en què els vallesans van ser superiors i van saber patir en els últims minuts. Durant gairebé tot el partit els verds es van mantindre per davant en el marcador, sobretot gràcies a una bona defensa i les aturades del porter local.

En el darrer quart l'Esparreguera va aconseguir remuntar el partit i posar-se per davant en el marcador de manera momentània. Tot i això el Cerdanyola va saber tornar al partit i acabar sentenciant el definitiu 30-28.

Derrota del femení

Per la seva banda, el Procer Club Handbol Cerdanyola va caure de manera contundent contra les segones classificades: l'OAR Gràcia de Sabadell. Les sabadellenques van jugar amb molta intensitat i rapidesa, notant-se que tenien fins a 16 jugadores disponibles.

Tot i que la primera part va ser bastant igualada, imprimint una bona defensa, a la segona part l'OAR Gràcia va imposar el seu ritme i el físic, que sumat a les imprecisions en atac de les cerdanyolenques, van ampliar la diferència fins al 31-21 final.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.