El Cerdanyola cau davant del líder en un partit igualat fins al final

Amb la derrota per 2 a 0, els vallesans es situen a la tretzena posició, que dona lloc al play-off de descens, i es compliquen la permanència

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar en el Municipal Álvarez Claro i ha caigut per 2 a 0 davant el líder, el Melilla, en un partit sense gaires ocasions i que s’ha decantat en el tram final.

Els homes d’Oliver Ballabriga han fet una bona primera part, en què han desplegat un gran treball defensiu davant un equip molt perillós en els atacs ràpids. Els compassos inicials han transcorregut sense ocasions i en una de les poques arribades dels locals, Zárraga blocava amb seguretat una falta directa picada per J.A. González.

Els verds estaven ben replegats esperant sortir a la contra i han tingut la millor arribada en el 22’ amb una bona jugada individual de Ronald que xutava massa creuat. El duel ha seguit amb el mateix guió i just abans del descans el Melilla ha tingut l’ocasió més clara amb un u contra u de Moi Rodríguez que ha obligat a intervenir a Zárraga amb una mà providencial. Així s'arribava amb el marcador inicial al descans.

A la represa, el Cerdanyola ha continuat demostrant una gran seguretat defensiva i al minut 51 arribava el primer intent d'aproximar-se a la porteria local amb un xut de Max Marcet, que no trobava premi. Tot i el lleuger domini local, els vallesans han tingut la millor ocasió del partit en una assistència de Max Marcet que deixava sol a Nils Puchades en un u contra u amb Salcedo, en què el jugador del Cerdanyola estavellava la pilota al pal.

I en el tram final, el Melilla ha trobat el gol, primer en el 78’ quan Perone estavellava l’esfèrica al pal de la porteria pròpia i Moi Rodríguez aprofitava el rebuig dins l’àrea, i en el 82’ en una contra, Dani Garcia tornava a tirar la pilota a la fusta i José Enrique aprofitava el rebuig per marcar el segon i posar el definitiu 2 a 0 al marcador.

Un resultat que, juntament amb la victòria del Coria per 2 a 3 al camp del Villanovense, deixa a l'equip d'Oliver Ballabriga en tretzena posició, lloc del play-off de descens a Tercera Divisió.