El Cerdanyola CH incorpora David Martínez a l'equip de Nacional Catalana

Martínez arriba procedent del CP Taradell d'Ok Lliga

El Cerdanyola Club d'Hoquei dona forma a l'equip masculí de Nacional Catalana amb un fitxatge que arriba directe des de l'Ok Lliga: David Martínez. El jugador, qui és veí de Bellaterra, arriba procedent del CP Taradell, on aquesta temporada ha disputat l'Ok Lliga.

"El Cerdanyola CH rep el jugador amb la il·lusió que sigui una peça important al sènior masculí", asseguren des del club. Martínez, per la seva banda, explica que arriba amb el repte "de tornar a fer gran el Cerdanyola, un històric de l'hoquei estatal". A més, destaca la seva motivació per l'estil de joc que vol adoptar el 'Sarda' i per poder tornar a jugar amb un vell conegut amb qui va compartir la seva etapa formativa al FC Barcelona: Ignasi López.

David Martínez va començar la seva formació en l'hoquei patins al PHC Sant Cugat i la va continuar al FC Barcelona, on va jugar des d'Infantil fins a Junior. Als 20 anys va començar la seva carrera com a Sènior a l'Ok Lliga. Va jugar amb el CE Vendrell a la màxima categoria i va disputar la Copa d'Europa. Més tard, va aconseguir l'ascens a Ok Lliga amb el PHC Sant Cugat i, després de disputar una temporada a la màxima categoria amb el club santcugatenc, va fitxar pel CP Taradell quan el PHC Sant Cugat va tornar a Ok Plata. També destaca la seva participació amb la Selecció Espanyola en categories Sub-17, Sub-20 i Sub-23.

 

"El meu principal objectiu és gaudir dins la pista i fer gaudir els meus companys", assegura Martínez, qui també vol veure ple el pavelló de Can Xarau-Paco Arpide: "Vull que tot això es tradueixi a la graderia amb un pavelló més ple partit rere partit".

Fins al moment, el club ha confirmat les renovacions d'Ignasi López, Xavi Pastó i el porter Baptiste Bonneau per formar l'equip de Nacional Catalana. Durant els pròxims dies es confirmarà l'estructura definitiva del conjunt verd-i-blanc. 

Més info: Andi Colaianni, nou entrenador del primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei