El Cerdanyola Club d’Hoquei presenta els 24 equips i inaugura temporada

150 esportistes i 24 equips representaran l’hoquei patins cerdanyolenc a la temporada 2021-22

L’hoquei patins cerdanyolenc comença a engegar motors. El Cerdanyola Club d’Hoquei ha donat el tret de sortida a la temporada 2021-22 aquest dissabte 18 de setembre al Pavelló de Can Xarau, amb la presentació oficial dels seus equips d’hoquei patins i patinatge artístic. Més 150 esportistes i 24 equips han lluït la nova equipació verd-i-blanca a quadres del club. Del total, 7 equips són femenins i 17 masculins.

L’acte de presentació s’ha celebrat després de jugar-se l’últim partit amistós de l’equip de Nacional Catalana, que començava a les 19.45 h. El Cerdanyola CH s’ha endut la victòria davant del CH Vilaseca per 3 a 1. Cada gol ha estat eufòricament celebrat per l’afició i les famílies de totes les categories, que han omplert de bat a bat el Pavelló esperant a la presentació oficial que s’ha fet a continuació.

Els més grans i els més petits fent una exhibició abans de la presentació oficial. FOTO: Nora Muñoz

Els més grans i els més petits fent una exhibició abans de la presentació oficial. FOTO: Nora Muñoz

Un cop ha acabat el partit, els jugadors del primer equip masculí s’han quedat a pista per rebre els més menuts del club -els jugadors de l’escola- i fer un partit d’exhibició per donar començament a l’acte. Tot seguit s’ha fet la foto de família amb tots els esportistes, entrenadors, autoritats locals i membres de la junta del Cerdanyola CH. Després han desfilat un per un cada equip d'una banda  al'altra de la pista. L’alcalde Carlos Cordón i el regidor d’Esports Óscar Pons han assistit a l’acte per rebre els equips, juntament amb el president del club.

7 equips femenins

L’entrenador cerdanyolenc Dani Setién s’incorpora enguany al capdavant de l’Ok Liga, la categoria superior del club. Àlex Batlle continua d’entrenador al Nacional Catalana i al 1a Catalana, mentre que Jordi Masdeu estarà a les regnes del 2a Catalana. A més, el Fem 17, el Fem 13 i el Fem 11 estaran dirigits per Daiana Silva, David Mateu i Andi Colaianni respectivament.

 

Més info: El CH Mataró, primer rival del Cerdanyola CH a l’OK Liga 21-22

Desfilada de cada equip durant la presentació oficial. FOTO: Nora Muñoz

Desfilada de cada equip durant la presentació oficial. FOTO: Nora Muñoz

17 equips masculins

Al top dels equips masculins es troba el Nacional Catalana, dirigit per Andi Colaianni. Marc Miranda i Ignasi López estaran al capdavant del 2a i del 3a Catalana respectivament. David Martínez serà l’entrenador de l’únic equip Júnior i Andi Colaianni de l’únic equip Juvenil. Pel que fa a la categoria Infantil, hi haurà els subgrups A i B, dirigits per Mario Núñez i Ignasi López respectivament.

A la categoria Aleví és on més jugadors s’han inscrit: Marc Miranda i Andi Colaianni seran els entrenadors de l’Aleví A, Jordi Raga del B i C, Jordi Masdeu del subgrup D i Joana Xicota de l’E. Arnau Gangonells dirigirà el Benjamí A i B, i Mario Núñez i Kilian Torrico el Benjamí C. També Kilian estarà al capdavant del Prebenjamí A, i Andi COlaianni del Prebenjamí B. Per últim, Torrico i Colaianni amb Mario Núñez i David Cullell seran els entrenadors dels més petits, els de l’Escola d’hoquei.