El Cerdanyola empata en un partit en què hauria merescut més

Amb el resultat d’1 a 1 davant el Leganés B, l’equip suma el quart partit consecutiu sense perdre i es manté fora de la zona de descens

El Cerdanyola FC, que arribava amb una bona ratxa de dos partits amb victòria, volia aconseguir la tercera davant d’un rival directe com és el Leganés B. Els locals arribaven al matx com a 12è classificat amb 32 punts, dos per sobre del descens, mentre que el conjunt visitant es situava tres punts per sota, en la 15a posició.

S’ha notat a l’inici del partit que tots dos equips sortien amb ganes d’emportar-se la victòria. Des del minut 1 tots els jugadors han sortit amb molta intensitat i els primers instants han sigut d’anada i tornada, sense un dominador clar. No ha sigut fins ben entrada la primera meitat que el 10 del Cerdanyola, Max, agafava el control del partit i començava a crear perill a la zona de tres quarts.

Max ha trobat el seu millor soci a la banda dreta; allà Padillo era un punyal i cada vegada que tocava la pilota, la defensa del Leganés trontollava. L’afició del Cerdanyola, que ha omplert el Camp Municipal de Fontetes, veia cada vegada més a prop que serien els vallesans els qui encetarien la llauna. El Cerdanyola ha tingut diverses ocasions per a fer-ho.

Però al minut 37 de la primera meitat queia el gerro d’aigua freda a Fontetes. El Leganés ha aprofitat una badada del Cerdanyola al mig del camp i després d’una centrada al segon pal, Navarro rematava de cap i avançava al seu equip en la primera ocasió dels madrilenys.

El Cerdanyola ha tingut ocasions per aconseguir la victòria. FOTO: Guillem Barrera

El Cerdanyola ha tingut diverses ocasions per a guanyar el partit. FOTO: Guillem Barrera

Ja en la represa i amb un Leganés tancat al seu camp, al Cerdanyola li costava crear ocasions. Però al minut 10 de la segona, en una pilota penjada a l’àrea visitant, l’àrbitre ha vist penal dels defensors del Leganés. Max ha assumit galons i ha convertit el llançament amb un xut ajustat al pal esquerre del porter, posant així l’empat al marcador.

El partit ha baixat d’intensitat. Cap dels dos equips volia perdre, i no ha sigut fins al tram final que el Cerdanyola ha tingut ocasions per emportar-se els tres punts. Al final, marcador igualat per encadenar el quart partit sense perdre i seguir fora del descens.

La classificació queda igual que estava

L’empat dels catalans sumat a l’empat del CD Coria contra el Navalcarnero, deixa la classificació tal com estava. Els vallesans segueixen dos punts per sobre dels extremenys, l’equip que marca el descens. La setmana que ve el Cerdanyola té un altre partit important a casa de l’Alcorcón B, un altre rival directe en la lluita per la permanència.

“Volíem els tres punts, però també és important sumar”

L’entrenador del Cerdanyola, Oliver Ballabriga, s’ha mostrat satisfet per la feina que han fet avui els seus jugadors i ha comentat que “tot i que volíem els tres punts, també és important sumar un empat i seguir sense perdre”. En aquest sentit, el tècnic encara el final de la temporada “amb bones sensacions i molta confiança per part de tot el grup”.