El Cerdanyola FC cau per 0 a 3 davant d’un Navalcarnero superior

Tres gols dels madrilenys a l’inici de la segona meitat han sentenciat el partit i ara els vallesans s'ho jugaran tot en les quatre últimes jornades

El Cerdanyola FC rebia aquest diumenge a un dels equips més potents de la lliga, el Navalcarnero. Els madrilenys es presentaven a Fontetes com a segons classificats a sis punts del líder i amb una ratxa de vuit partits sense perdre, en què havien sumat cinc victòries, tres empats i només dos gols en contra. Els vallesans, per la seva banda, també encadenaven una bona ratxa: cinc partits sense conèixer la derrota feien somiar l’equip d’Oliver Ballabriga en la permanència.

L’inici del partit ha estat intens i s’han vist dos equips molt ben col·locats al terreny de joc. El Cerdanyola, amb una defensa ben consolidada, intentava tenir el control del partit, però no arribava el perill a la porteria contrària. El sistema defensiu dels madrilenys ha anul·lat els homes de dalt del Cerdanyola, que no han tingut pràcticament ocasions de gol.

Tot i la iniciativa dels d’Oliver Ballabriga, el Navalcarnero començava a generar perill pel centre, amb Álex Gil i David Rodríguez com a protagonistes, i al minut 26 avisaven amb un xut que s’ha estavellat al pal. El Cerdanyola seguia intentant trobar a Max Marcet en banda esquerra, però avui el 10 dels verds no ha entrat gairebé en acció i s’arribava a la mitja part amb empat a zero i sense un dominador clar.

Els tres gols del Navalcarnero han sigut en els primers deu minuts de la segona meitat. FOTO: Guillem Barrera

En la represa, el Navalcarnero ha posat una marxa més i en tan sols deu minuts ha mostrat tot el seu potencial ofensiu. Al minut 47 arribava el primer gol d’Asier Parra i tres minuts més tard, quan el Cerdanyola encara no s’havia despertat del cop, una pilota jugada pel centre l’ha recollit Carrero en la frontal i, fent-li un barret a Sergio, marcava el segon pels madrilenys.

Totalment descompostos, els vallesans intentaven retallar distàncies, però al minut 55, després d’un contraatac de llibre del Navalcarnero, li queia la pilota a Luis Lara en banda dreta i amb un xut creuat superava un cop més a Sergio i posava el 0 a 3 al marcador.

Un marcador que ja no es mouria, amb un tram final del partit en què els visitants s’han dedicat a aguantar el resultat i els catalans no han pogut fer res, jugant amb un home menys després de l’expulsió del capità Noel Carbonell per vermella directa.

Quatre finals

Amb la victòria del Leganés B, el Cerdanyola es queda empatat a 34 punts amb els madrilenys, que són els qui marquen el descens. A quatre jornades pel final, la part baixa de la classificació està molt ajustada i encara pot passar de tot, però als d’Oliver Ballabriga els queden quatre finals per a assolir la permanència. Melilla, Atlético Paso, Villanovense i Cacereño són els quatre equips amb els qui s’enfrontaran els vallesans en el tram més decisiu de la temporada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.