El Cerdanyola FC cau davant del CD Ebro en la primera derrota a Fontetes

Els de Toni Carrilo s'allunyen de les posicions altes en la classificació després de la derrota per 0-2 davant del CD Ebro

Primera derrota a Fontetes del primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club davant del CD Ebro per 0-2, en el partit de la 27a jornada disputat el diumenge 27 de març. Als de Toni Carrillo se'ls comencen a esgotar les oportunitats d'escalar posicions en la lliga Segona B-Segona RFEF, quan queden només set jornades per finalitzar. Ara mateix els verd-i-blancs es troben desens en la classificació amb 33 punts i a dues posicions d'estar entre els equips del descens.

1a part: Falta de definició

El Cerdanyola ha plantat cara als aragonesos des del primer minut fins a l'últim, però ha estat escàs d'efectivitat. Els verd-i-blancs han protagonitzat diverses ocasions de perill en la porteria contrària, però la gran qualitat del porter Edu Loscos ha bufat en contra. L'Ebro s'ha acabat imposant, i en el minut 13 ha obert el marcador arran d'un córner que Óscar Sanz ha estavellat contra la xarxa.

Els locals han seguit pressionant, però els aragonesos han tornat a definir en el minut 30 amb un xut des de l'interior de l'àrea de Miguel. Per la seva part, el Cerdanyola no s'ha rendit i ha comptat diverses ocasions de gol en els últims deu minuts de primera part, moltes de les quals han estat rematades de cap de Dani Martí. Amb el 0-2 a l'electrònic l'àrbitre ha enviat als jugadors al descans.

2a part: Domini insuficient

A la represa, la dinàmica de joc ha continuat igual que en la primera part, amb un Cerdanyola que ha dominat la possessió, però no ha estat encertat a porteria. Els 10 primers minuts el joc s'ha concentrat al mig camp. Elhadji, Kilian, Servetti, Pinto, entre d'altres verds, han provat de forma continuada a la porteria aragonesa, però amb poc perill. L'entrada de Nils Puchades en el minut 63 ha marcat una lleugera diferència en la dinàmica dels verd-i-blancs, ja que el migcampista ha organitzat el joc iniciant força jugades de perill.

El Cerdanyola ha dominat la major part d'aquest segon terme, acostant-se cada cop més al gol. Puchades i Pinto han fet un bon tàndem de passada i córrer per la banda fins a porteria. L'ocasió més clara pels locals ha estat la del minut 76, quan Albert López ha disparat amb potència a prop de l'àrea arran d'un llarg atac conjunt amb refusos continuats. López ha enviat la pilota a l'escaire, però el porter ha tapat el forat. En els últims minuts, l'Ebro ha començat a guanyar més pilotes i a dominar el joc.

Pròxima trobada

El Cerdanyola Futbol Club buscarà la victòria el pròxim diumenge 3 d'abril a les 17 h, com a visitants contra el Lleida Esportiu