El Cerdanyola FC cau davant del líder de Segona B futsal (9-5)

Els de Santi Lara van començar 0-2 guanyant però el Covisa Manresa FS s'ha acabat imposant

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala va caure per 9-5 davant del líder Covisa Manresa FS aquest dissabte 6 d'abril en la 25a jornada de Segona B Nacional. El resultat fa caure als de Santi Lara de la benerada quarta posició, que els permetia entrar a play-off, a la sisena.

Partit molt disputat

El Cerdanyola va començar per davant en el marcador, 0-2 als primers 10 minuts. Els locals van empatar en només dos minuts, i la pluja de gols va continuar. El Cerdanyola va imposar-se 3-4, però cap al final de la segona part el Manresa va remuntar 5-4. La segona part va continuar molt igualada, però a partir del 6-4, el Manresa va tirar milles i va sentenciar amb el 9-5.

Una quarta posició disputada

A l'equip cerdanyolenc encara li queden cinc jornades per davant per aconseguir l'objectiu i competir per l'ascens, en una lliga que està molt igualada entre la setena i la quarta posició. Manresa, La Nucía i Mataró es troben més allunyats amb 66, 58 i 50 punts respectivament. En canvi, tot pot passar entre el Picassent (46), l'Industrias Sant Coloma B (45), el Cerdanyola (44) i el Barceloneta Futsal (42).