El Cerdanyola FC cau davant del líder i suma la tercera derrota seguida

L'Hércules d'Alacant es va imposar per un contundent 3 a 0 als vallesans

El Cerdanyola Futbol Club suma la tercera derrota consecutiva després de caure derrotat el passat dissabte a l'estadi de l'Hércules d'Alacant. Els d'Oliver Ballabriga arribaven al partit amb ganes de puntuar, ja que no ho fan des del 24 de setembre, però el rival no era el més indicat: l'Hércules és el líder de la categoria.

Amb el resultat de 3 a 0 els alacantins van mostrar la seva superioritat davant dels vallesans. Tot i que el Cerdanyola va disposar de les primeres ocasions amb l'empat a 0, el partit va començar de cara pels locals, que van deixar el partit sentenciat als primers 45 minuts. Ja en el minut 16 Alvarito marcava el primer per l'Hércules.

Quatre minuts després Ketu feia el segon i en el minut 36 Candelas ampliava les distàncies. El partit arrivaba amb el resultat de 3 a 0 a l'electrònic a la mitja part i en el segon temps ni el Cerdanyola aconseguia retallar les diferències, ni l'Hércules, que jugava amb la tranquilitat del marcador, ampliar-les.

Amb aquesta derrota els verds se situen en l'onzena posició amb set punts i amb l'oportunitat de clau per a reendreçar el rumb de l'equip amb el partit de la setmana que ve a Les Fontetes contra La Nucía, penúltim classificat amb quatre punts.