El Cerdanyola FC cau a Sòria contra el CD Numancia

Els verds tornen de Los Pajaritos amb un resultat de 2-0 a la segona jornada de la Lliga Segona RFEF

El primer equip del Cerdanyola FC ha perdut davant del CD Numancia per 2-0 al segon partit dins la categoria Segona B-Segona RFEF. Els verds han viatjat a Soria per jugar diumenge dia 12 a l’estadi Los Pajaritos. Tot i no sumar punts a la classificació, el Cerdanyola ha viscut una jornada històrica per ser el primer partit disputat fora de Catalunya.

Derrota en un partit històric

Als primers minuts de la primera part, els de Toni Carrillo han potenciat la barrera defensiva impedint al rival generar ocasions de perill. El porter Becerra ha destacat amb dues aturades crucials als minuts 11’ i 17’, la segona d’un xut directe a un metre de distància. Buscant en tot moment dominar les contres, al minut 19’ Dani Martí ha provocat una clara ocasió de gol rematant de cap un inici de joc a pilota aturada que ha acabat al pal dels locals. Arribat el descans de la mitja part, cap dels dos equips ha estrenat el marcador.

A la represa, el Cerdanyola ha seguit pressionant i mantenint el marcador amb cap pena màxima en contra. Serramitja i Servetti han protagonitzat plegats una ocasió clara de contra, primer amb el xut inicial de Serramitja que Isma Gil ha interceptat, i seguit amb el remat del rebuig de Servetti que un segon defensa ha aconseguit aturar. Servetti i Dani Martí han tingut  dues ocasions més per desnivellar el 0-0.  Però una falta dins l’àrea al minut 66’ rematada per Diego Suárez ha fet arribar el 1-0. El segon gol no s’ha fet esperar; Cotán ha emès un xut ras al minut 74’ que Becerra no ha pogut aturar.

Pròxima trobada a Fontetes

Aquest resultat situa al Cerdanyola FC en 11a posició a la classificació, a dues posicions per sobre dels sis últims equips en perill de baixar de categoria. El pròxim partit es disputarà a Fontetes contra el Prat el 19 de setembre a les 18 h.