El Cerdanyola FC, eliminat de la Copa Catalunya en caure davant d'un gran Europa (3-0)

Els verds es van veure superats pel conjunt escapulat, amb qui es tornaran a trobar a la lliga

El Cerdanyola Futbol Club ha sigut eliminat de la Copa Catalunya després de caure derrotat per un contundent 3 a 0 contra l'Europa en la primera ronda de la competició.

La primera ocasió clara del partit, però, la van tenir els homes d'Oliver Ballabriga amb un xut creuat de Max Marcet que va acabar a les mans de Marc Vito, en una gran intervenció del porter europeista.

L'ocasió, per això, va ser un miratge, ja que seguidament el conjunt escapulat va respondre amb contundència i en la primera aproximació, va arribar el primer gol local. Àlex Pla va fer una passada dins l’àrea a Pablo Servetti i aquest va afusellar la porteria visitant.

A la segona part, va continuar el domini dels graciencs. Al minut 55, Àlex Pla feia el 2 a 0 gràcies a un potent xut des de fora l’àrea que va doblegar les mans al porter del Cerdanyola, Lluís Andreu

El tercer gol va ser obra de Michael Makuemmo, després d'una bona pressió del davanter a la defensa del Cerdanyola. El jugador escapulat va aconseguir robar la pilota i amb un xut creuat va marcar el definitiu 3 a 0.

D'aquesta manera, el Cerdanyola queda eliminat de la primera competició oficial que jugava aquesta temporada. Els verds seguiran preparant el debut a la lliga amb alguns partits amistosos. El pròxim, a casa davant del Vilafranca