El Cerdanyola FC guanya i somia amb la permanència

Els vallesans es van imposar a l’Atlético Saguntino (1-0) i se situen a només dos punts del play-out

El Cerdanyola Futbol Club va fer un pas important aquest diumenge cap a la permanència amb la victòria a Les Fontetes contra l'Atlético Saguntino per 1 a 0. Un solitari gol de Boris Garrós va donar els tres punts als cerdanyolencs, que se situen a només dos punts dels valencians, que són l'equip que ara mateix jugaria el play-out.

Primera part de reconeixement entre equips

El partit va començar amb poques ocasions i amb tots dos conjunts mostrant un cert respecte cap al rival. Tant a la gespa com a les banquetes, es notava que ni catalans ni valencians poden deixar escapar massa punts a aquestes alçades de la competició.

La primera arribada del Cerdanyola arribava al minut 15 per la banda esquerra, a través d'una incursió d'Iñaki Recio, qui enviava la pilota per sobre de la porteria rival amb una centrada-xut. Però la millor ocasió de la primera meitat no va ser fins al 34', quan el capità Max Marcet rematava des de la frontal i la pilota fregava el travesser.

Arribant a la mitja part, l'Atlético Saguntino es va començar a despertar i va tenir una doble ocasió per avançar-se. Primer amb una passada interior de Querol, que Guille Andrés rematava malament; i un minut després era el mateix Andrés qui rematava a boca de canó i obligava al porter del Cerdanyola, Andreu, a fer la primera intervenció del partit.

Partit entre el Cerdanyola i l'Atlético Saguntino. FOTO: Guillem Barrera

El joc exterior del Cerdanyola, la clau del partit

A la represa, els d'Oliver Ballabriga van continuar insistint per les bandes. Un altre cop per l'esquerra Iñaki Recio centrava i Boris Garrós rematava llençant-se a terra, però sense complicacions pel porter rival, De la Cruz. Davant la falta de pólvora, el tècnic valencià va canviar la seva davantera donant entrada a Ángel Pérez i Jean Paul.

Al minut 60, per això, Carlos Martínez rebia a la banda dreta i després d'un bon control centrava al primer pal, on hi havia el de sempre: Boris Garrós. El davanter allargava la cama per inaugurar el marcador, fer el seu onzè gol i reafirmar-se com a màxim golejador del grup 3 de la Segona RFEF.

Amb l'1-0 Oliver Ballabriga va reforçar la medul·lar donant entrada a Jon Vega per Moisés i posant Guille Torres com a tercer central. Adam també va ser substituït per Ronald, per a tenir més múscul al mig del camp cerdanyolenc.

A partir del 75' els valencians van prémer l'accelerador, veient que se'ls escapaven els tres punts, però es trobaven una vegada i una altra amb un Cerdanyola ben posicionat. No obstant això, els últims minuts no van estar exempts de perill pels cerdanyolencs i Jon Vega i Guille Torres es van fer un fart de treure pilotes.

A l'afegit la defensa cerdanyolenca sospirava després que Ángel Pérez no pogués rematar bé dins l'àrea i Max Marcet acabava expulsat per protestar des de la banqueta i així el partit arribava al seu final amb una gran victòria pel Cerdanyola, que s'acosta a la zona de la permanència.