El Cerdanyola FC s'imposa al líder de la classificació

El primer equip del Cerdanyola FC va vèncer al CD Terol per 3-0 a Fontetes, possicionantse un punt per sota seu en la classificació

El Cerdanyola FC acumula la cinquena victòria consecutiva en la lliga Segona B-Segona RFEF, després de vèncer al líder de la competició en el partit de la novena jornada del passat diumenge 31 d'octubre. El ZEM Fontetes va presenciar la imposició del Sarda davant del CD Terol amb un resultat de 3-0, que situa l'equip segon en la classificació.

2-0 de penals

El Cerdanyola va iniciar la trobada prenent el control del joc i fent un bon toc de pilota, tot i que el domini va estar equiparat en la primera part. Els dos equips van ocasionar poques arribades i de poc perill a les porteries contràries, a excepció del minut 10, en què Pitu va xutar amb potència fregant el pal, i dos davanters aragonesos van fer la rèplica sense posar problemes a Becerra.

A falta de 5 minuts per la mitja part i amb l'electrònic encara sense estrenar, Borja del Terol va fer caure a Serramitja a dins de l'àrea i Pitu va definir l'1-0 de penal en el 40'. Arribant al temps de descompte, en el 45', la situació es va tornar a repetir i un defensa de l'equip visitant va travar a Servetti a l'interior de l'àrea provocant la segona pena màxima del duel, que Pitu va transformar aconseguint el 2-0 abans del descans.

Un tercer gol imparable

A la represa, els de Toni Carrillo van entrar al camp buscant el tercer gol i sense permetre al Terol tornar-se a ficar dins del partit. Els verds van ocasionar diverses jugades de perill, com la que va protagonitzar Aliaga en el 75' emetent un esfèric amb potència que el porter visitant va aturar. Fins que la persistència va obtenir recompensa en el 77' quan Serramitja va robar la bola en mig camp, va fer una passada a Servetti en el contraatac i aquest la va enviar al fons de la xarxa per l'escaire.

Pròxima trobada

Aquest resultat de 3-0 situa el Cerdanyola segon en la classificació amb 17 punts i a només un del lideratge. La trobada de la desena jornada serà el diumenge 7 de novembre en el camp del CD Ebro a les 12 h.