El Cerdanyola FC pateix la primera derrota de la temporada

Un contundent Andratx es va endur els tres punts de Fontetes en derrotar els vallesans per 1 a 2

Després de dues jornades amb un empat i una treballada victòria davant el Sant Andreu, el Cerdanyola Futbol Club arribava a la tercera cita de la lliga amb els ànims amunt. Però un contundent Andratx es va endur els tres punts de Fontetes en derrotar els vallesans per 1 a 2.

La primera meitat ja va començar de cara pels balears, que van inaugurar el marcador amb un llançament de còrner que rematava Juanca al minut 22. Però el Cerdanyola no es va desanimar i a cinc minuts pel descans Max Marcet feia l'empat després d'una gran jugada combinativa.

A la segona part, les pilotes aturades arran de l'àrea vallesana van ser constants, i en una d'aquestes l'Andratx feia el segon al minut 75 per mitjà d'Ismael, posant així el definitiu 1 a 2 a l'electrònic.

Després del partit el tècnic, Oliver Ballabriga, va valorar negativament les ocasions a pilota parada rebudes pel seu equip i que "tot i intentar-ho, al final no va poder ser davant d'un equip molt físic com és l'Andratx".

Tot i la derrota, el Cerdanyola és setè classificat amb 4 punts i la propera jornada visitarà el camp del Penya Independent de Santa Eulàlia d'Eivissa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.