El Cerdanyola FC de Preferent Femení cau per 2-5 davant l'Igualada CF

Les de Raul Raposo no sumen en la segona jornada de la fase d'ascens de la lliga

El primer equip femení del Cerdanyola Futbol Club ha començat amb mal peu la fase d'ascens de Preferent Femení. Després d'estrenar-se amb derrota el cap de setmana passat davant el Sant Cugat FC, aquest diumenge 5 de març ha tornat a caure davant l'Igualada CF, amb un resultat de 2-5 a Bòbila. Per la seva part, les de Noya es mantenen invictes amb dues victòries consecutives.

Inici favorable

El joc ha començat força equilibrat a Bòbila, amb un Cerdanyola que ha fet mèrits controlant pilotes a mig camp i fent pressió. Les verd-i-blanques han trobat passades amb la línia d'atac, facilitant a Desirée Zambrano, Mireia CasacubertaAdriana Quer provocar perill a porteria. Finalment, les locals han desencallat el marcador en el minut 16, quan Núria Ortega ha transformat un penal que ha arribat arran d'una falta dins l'àrea a Quer. La majoria d'ocasions en aquests primers 20 minuts han arribat de passades llargues des de mig camp. Per la seva part, les visitants també han fet treballar a la portera Eileen Garcia, que ha salvat l'1-1 amb una aturada magistral en el 20'.

En l'equador de la primera part, el Cerdanyola ha continuat trencant atacs, guanyant pilotes i fent perill, però sense acabar de poder jugar còmodament davant d'un Igualada fort i insistent. En el 33', el Cerdanyola ha lamentat un error en la sortida de pilota que ha permès a Laura Garcia empatar amb un xut massa alt per Eileen. Aquesta volta de truita ha deixat descol·locat al Cerdanyola, que només quatre minuts després ha encaixat l'1-2 arran d'una centrada rematada per Mar Serracanta. Així, la dinàmica s'ha capgirat en els últims minuts de la primera part, en què les locals han insistit amb un travesser d'Ortega i un xut desviat de Zambrano, sense transformar.

Segona part irreparable

En la represa, les visitants han pres el domini de la pilota i no han fet esperar l'1-3: en un atac iniciat per banda en el 53', Laura García ha fet doblet rematant una centrada. Però el Cerdanyola no ha afluixat, provocant ocasions com el xut de Quer en el 55' que no ha trobat porteria, o el de Mònica Brañas arran d'un servei de cantonada. Malgrat això, un error defensiu en el 59' ha deixat via lliure a l'Igualada per apujar l'avantatge transformant l'1-4. Les locals, però, no han decaigut i han sabut aprofitar una oportunitat d'or a pilota aturada, quan les rivals s'han quedat amb deu jugadores al camp arran de l'expulsió per doble groga de Miriam Bueno, i Quer ha transformat el 2-4

El tercer gol de les verd-i-blanques ha estat a punt d'arribar en el 65', en un moment àlgid per l'equip. En aquest punt de l'encontre, el joc s'ha accelerat i s'ha multiplicat la tensió, derivant inclús en una picabaralla entre banquetes. En el minut 71, l'Igualada ha ensumat el 2-5 però el gol ha quedat anul·lat per fora de joc. Ja als últims minuts d'encontre, el Cerdanyola s'ha trobat en una tessitura difícil que ha estat alleugerada per Mariam Sarhani, que des de la banda ha construit incomptables ocasions de gol. Tanmateix, el temps ha jugat en contra de les locals, que han vist la derrota definitiva quan en els últims minuts un error a mig camp de Clàudia Lázaro ha fet arribar el 2-5 sentenciador.

Pròxima trobada

El Cerdanyola FC buscarà la seva primera victòria en la fase d'ascens el pròxim diumenge 12 de març davant el Fundació Terrassa FC a domicili.