El Cerdanyola FC salva un punt en un disputat duel a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club empata 1-1 davant del CE Andratx mallorquí en la jornada 23 de Segona RFEF

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club manté encara el fortí a Fontetes després de no haver perdut cap partit com a local. L'encontre d'aquest diumenge 27 de febrer davant el CE Andratx, corresponent a la 23a jornada, s'ha resolt amb un resultat d'1 a 1, que reflecteix l'equilibri de forces que s'ha viscut durant els 90 minuts. L'empat situa als de Toni Carrillo vuitens en la classificació de Segona B-Segona RFEF amb 31 punts, i hauran de retrobar la ratxa de victòries a Fontetes en les pròximes jornades.

Primera part a mig gas

La trobada s'ha iniciat ja amb l'evidència que es viuria un duel igualat. Ambdós equips han estat equiparats pel que fa a ocasions de gol i possessió, en una primera part sense gaire ritme amb jugades curtes, poc agresives i amb interrupcions constants de joc. De les poques arribades perilloses a porteria que s'han succeït en aquesta primera part, destaca una a favor del Cerdanyola, en què Servetti ha rebut una assistència dins de l'àrea, però un defensa l'ha fet caure i l'àrbitre no ha considerat que fos penal.

Segona part molt disputada

A la represa, el ritme de joc ha fet un gir i la intensitat en tots dos equips s'ha multiplicat. Ja en el minut 47, els visitants han arribat a porteria i han golejat, però en fora de joc. En els primers minuts el domini s'ha decantat per l'Andratx, tot i que els de Toni Carrillo també han arribat a porteria, destacant una assistència de Pitu a Pinto que ha disparat fregant el pal.

El partit ha anat adquirint cada cop més tensió i intensitat, i les constants aturades de joc de la primera part han passat a ser jugades llargues amb més control a mig camp per part del Cerdanyola. Servetti i Pinto han protagonitzat dues de les ocasions més clares a favor dels verd-i-blancs en el minut 58 i 72, rematant un des del centre i el segon des de la banda dues pilotes que no han trobat porteria. Els minuts 75 en endavant han estat claus en el partit: després de diverses contres d'una porteria a l'altra, Bonet de l'Andratx ha definit el 0-1 des de l'interior de l'àrea.

Després de la desencallada en el marcador, la trobada ha arribat al punt àlgid de tensió amb un Cerdanyola que s'ha tornat més agressiu buscant el gol. Finalment, ha estat el capità Dani Martí qui, en el minut 81, qui ha aprofitat una pilota morta en una posició que li ha permès xutar amb potència i definir l'empat. Els últims minuts les ocasions per ambdós equips han estat contínues, però cap dels dos ha definit.