El Cerdanyola Fubtol Club suma contra el CF La Nucia (0-0)

El primer equip masculí del Cerdanyola FC suma un punt en la vuitena jornada i és tretzè a 2a RFEF

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club empata a 0 en la vuitena jornada de Segona B-Segona RFEF davant del CF Nucia. El resultat situa als d'Oliver Ballabriga en la tretzena posició de la lliga amb 8 punts. Actualment el Cerdanyola està per sota de la meitat de la taula, que està liderada pel Club Lleida Esportiu amb 19 punts, el doble que els cerdanyolencs.

El partit va estar equilibrat en els primers minuts, amb un tanteig clar de la situació per part d'ambdós equips. En el minut 14 Nico va fer una jugada personal per banda que finalment no va poder finalitzar. Tres minuts després, el Cerdanyola va fer una jugada combinada de qualitat entre Max Marcet i Richmond. Carlos també va arribar amb un xut directe a les mans del porter. En aquesta primera part el Cerdanyola va tenir ocasió rere ocasió. Inclús en el minut 36 la graderia va celebrar l'1-0 però el gol va ser anul·lat per fora de joc. En el 43' La Nucia va poder definir en una contra.

A la represa, els locals van continuar fent perill i Roger va disparar una pilota que va marxar per sobre del travesser. Poc després, un Richmond molt protagonista en aquest partit la va rebre de Barquero i en veloocitat va disparar fortíssim fregant el pal. En el 61' els de Ballabriga van picar una falta perillosa que no va trobar rematador. Tot i les múltiples ocasions, finalment el partit es va saldar amb 0 a ambdúes porteries.