El Cerdanyola Futbol Club aconsegueix la primera victòria a 2a RFEF de la temporada

L'equip es va imposar a l'Unió Esportiva Sant Andreu per 3-4 en la segona jornada de lliga

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club va aconseguir diumenge 10 de setembre la primera victòria a Segona RFEF de la temporada. Va ser a domicili, al Narcís Sala contra l'UE Sant Andreu, un contrincant amb qui acostuma a haver-hi rivalitat. El resultat va ser de 3-4, en un partit de molts gols i que es va viure intensament fins la final.

Partit d'infern a domicili

L'1-0 el va pujar al marcador l'UE Sant Andreu en el minut 19 amb un xut potent per l'escaire. Quan els locals dominaven, el Cerdanyola FC va aconseguir l'empat en el 31' a càrrec de Max Marcet assistit per Boris Garrós en una jugada de contraatac.

A la represa amb un resultat d'1-1, el joc estava igual d'igualat que el marcador. En el minut 49, Carlos Martínez va definir l'1-2 guanyant-li un duel al porter contrari. Els mateixos verd-i-blancs van anotar el tercer a càrrec de Barquero, que va liderar l'atac en una jugada combinada. En aquests minuts, el porter del Cerdanyola, Àlex, va salvar diverses ocasions de gol del UESA. El temps afegit va ser de vuit minuts, suficients perquè Martínez anotés el quart gol i els rivals escurssessin la diferència una mica: el resultat final, 3-4.

La pròxima trobada

El Cerdanyola buscarà sumar tres punts més en el partit de la tercera jornada, prgramat pel diumenge 17 de setembre a Fontetes contra el CD Andratx