El Cerdanyola Futbol Club anuncia la convocatòria d’eleccions anticipades

La Junta actual vol engegar un nou projecte esportiu

El Cerdanyola Futbol Club tindrà eleccions aquest 2023. La Junta actual, encapçalada per Felipe López, vol incorporar "persones altament qualificades" i posar en marxa un nou projecte esportiu, segons apunta l'entitat en un comunicat. Encara no hi ha data per a la celebració de les eleccions, en les quals tornarà a presentar-se l'actual president i el seu equip directiu.

"Aquest anticipi d'eleccions resta justificat per la necessitat de generar estabilitat institucional per a un nou projecte esportiu", assenyala el club en el seu comunicat. La reunió de la Junta Directiva del passat 9 de gener va servir per avançar la convocatòria d'eleccions amb l'objectiu de donar pas a un "nou projecte de creixement i consolidació del futbol base i, per tant, del club en general". Per dur a terme aquest nou projecte, el club vol incorporar un equip de persones "altament qualificades, amb una àmplia trajectòria professional en l'àmbit del futbol formatiu i base català".

L'entitat explica que aquest projecte abasta des de les categories patufets (formatives i no competitives) fins als juvenils, i que pretén aplicar-se a totes les seccions del club, des de futbol masculí, futbol formatiu, futbol femení i futbol sala. També es vol treballar en la consolidació de l'equip de capacitats diverses, en conjunció amb la Catalònia Fundació Creactiva i el Consorci de la Zona Franca.

"Per la magnitud de la iniciativa, aquest projecte de nova coordinació i nou model de futbol base, necessita una estabilitat en els òrgans directors del club, ja que cal plantejar-lo a llarg termini, amb diversos anys d'implementació i consolidació", assenyala el Cerdanyola FC.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.