El Cerdanyola Futbol Club assoleix la permanència en Lliga Preferent

El primer equip femení del Cerdanyola FC guanya l'últim partit de fase de permanència per 3-2 davant del CF Pallejà

El sènior femení del Cerdanyola Futbol Club jugarà una temporada més en Lliga Preferent, després d'assolir la permanència. Les de Toni Pascual han guanyat o empatat quatre de les sis jornades en què s'ha dividit la segona fase de la lliga, que l'equip ha finalitzat en tercera posició amb 8 punts. Va ser clau la victòria de diumenge 8 de maig per 3-2 a la Bòbila, davant del Pallejà

Terceres en la fase de permanència

La competició es va iniciar el setembre de 2021 reunint 22 equips, que es van dividir en dos subgrups. El Cerdanyola FC, que ha competit en el subgrup B contra deu equips més, va terminar les dues voltes de la primera fase classificat en la sisena posició amb 27 punts. Aquest resultat va deixar l'equip fora de la fase d'ascens, restringida als tres millors equips de cada subgrup.

Així, les de Toni Pascual han jugat en el subgrup 3 de la fase de permanència, enfrontant-se al Llerona, a l'Andorra i al Pallejà en dues voltes i un total de sis jornades. Finalment, les cerdanyolenques han quedat terceres en la classificació per sota del Llerona, amb 8 punts, i del Pallejà, amb 12 punts. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.